Profesjonalny nóż rzeźniczy Victorinox Fibrox

Zaprojektowany i stworzony przez profesjonalistów dla profesjonalistów, nóż Victorinox serii Fibrox. Narzędzia o długiej żywotności, trwałe i niezawodne. Ostry nóż rzeźniczy do krojenia mięsa. Wykonany ze stali nierdzewnej oraz poliamidu. Struktura rękojeści jest chropowata co sprawia, że lepiej trzyma się dłoni, jest antypoślizgowa i przy tym higieniczna. Ponad to, jest odpowiednio wyprofilowana i ergonomiczna.

Ostrze jest proste, szerokie przy rękojeści i zwężające się w kierunku sztychu. Dostępne są różne długości noża: 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm.

Nóż przeznaczony dla przemysłu mięsnego, sklepów mięsnych, dla gastronomii i firm cateringowych. Jest to narzędzie przeznaczone dla szefów kuchni oraz amatorów gotowania, którzy oczekują wysokiej jakości narzędzi pracy.

Najważniejsze cechy produktu:

  • Dostępne długości, z czarną rękojeścią: 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm
  • Dostępne długości, z żółtą rękojeścią: 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm
  • Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, szlifowane stożkowo
  • Rękojeść z poliamidu, higieniczna, antypoślizgowa, ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż rzeźniczy, masarski, nóż dla gastronomii i szefów kuchni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.5203.16

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
16
18
20
23
26
28
31
36

Specyficzne kody

ean13
7611160502834

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: