136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze proste 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Zaprojektowany i stworzony przez profesjonalistów dla profesjonalistów, nóż Victorinox serii Fibrox. Narzędzia o długiej żywotności, trwałe i niezawodne. Ostry nóż rzeźniczy do krojenia mięsa. Wykonany ze stali nierdzewnej oraz poliamidu. Struktura rękojeści jest chropowata co sprawia, że lepiej trzyma się dłoni, jest antypoślizgowa i przy tym higieniczna. Ponad to, jest odpowiednio wyprofilowana i ergonomiczna.
Ostrze jest proste, szerokie przy rękojeści i zwężające się w kierunku sztychu. Dostępne są różne długości noża: 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm.
Nóż przeznaczony dla przemysłu mięsnego, sklepów mięsnych, dla gastronomii i firm cateringowych. Jest to narzędzie przeznaczone dla szefów kuchni oraz amatorów gotowania, którzy oczekują wysokiej jakości narzędzi pracy.
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy o szerokości 2,9 mm i długości 14 cm co sprawia iż jest doskonale dostosowany do przydzielonego mu zadania.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Ddługość ostrza: 36 cm.
Długość całkowita z rączką: 50 cm.
Oznaczenie: 7705 wwl 36.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze sztywny 28 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długi nóż masarski o szerokim ostrzu ze stali nierdzewnej.
Nóż masarski ostrze klasyczne proste
Długość ostrza: 36cm.
Długość całkowita: 50 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż masarski o długości klingi 15 cm.
Długość klingi: 24cm.
Długość całkowita: 39 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony, biały, brązowy.
Nóż do wędlin, polecany do krojenia kiełbasy.
Ostrze matowe polerowane,
Długość ostrza: 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Waga: 72 g.
Oznaczenie: 7965 21.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż masarski do jelit, prosty, nosek stalowy, nierdzewny. Długość klingi : 16 cm. Całkowita długość noża: 30 cm. Dostępne kolory: czarny.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 22 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Cienki nóż do trybowania o długości ostrza 16 cm oraz rękojeścią RMH.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.