66,42 zł brutto
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do twardości Rockwella 56 - 57. Wysoce wypolerowana matowa powierzchnia zapewniająca najwyższą możliwą odporność na rdzę.
Uchwyt składa się z dwóch elementów. Wewnętrzny - czerwony rdzeń zapewnia stabilność uchwytu. Zewnętrzna powłoka wykonana jest ze szczególnie miękkiego tworzywa sztucznego.
Rękojeść z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Ostrze zakrzywione, półelastyczne (1/2 flex)
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Trybownik ostrze zakrzywione , bardzo elastyczne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Trybownik ostrze proste, 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Trybownik prosty 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, długość ostrza 13 cm, zakrzywione, półelastyczne. Długość całkowita z rączką : 40,5. cm.
Waga: 92 g
Oznaczenie : 2505 wwl 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga : 89 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 13.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z rękojeścią typu A i ryflowanym ostrzem.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości klingi 16 cm oraz polipropylenową rączką.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione, półelastyczne (1/2 flex)
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Trybownik o krótkim ostrzu nadający się do bardzo precyzyjnego cięcia.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, nierdzewne, bardzo elastyczne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Trybownik z prostym i cienkim ostrzem o długości 13 cm. Rękojeść wykonana z PP, prążkowana.
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Nóż do filetowania o długości klingi 21 cm, zrobiony ze stali nierdzewnej, polipropylenu i włókna szklanego.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.