98,40 zł brutto
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż rozbiorowy niemieckiej marki Giesser, z zakrzywionym ostrzem ryflowanym na całej powierzchni. Nóż przeznaczony jest dla przemysłu mięsnego i służy do rozbioru tusz. Ostrze jest wykonane ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do twardości 56-57 stopni Rockwella. Wyżłobienia na ostrzu sprawiają, że jest zmniejszone tarcie i nóż ślizga się po ciętym materiale a także krojone mięso nie przykleja się do klingi. W końcowym procesie produkcji ostrze jest szlifowane ręcznie na wysoki połysk co zwiększa odporność ostrza na rdzę oraz jego trwałość.
Nóż jest wykonany z tworzywa sztucznego TPE, które jest przyjemne w dotyku. Posiada chropowatą fakturę na powierzchni, dzięki której uchwyt zyskuje właściwości antypoślizgowe. Nóż posiada bezpieczny uchwyt z kabłąkiem, który zwiększa bezpieczeństwo użytkowania noża i nie pozwala na ześlizgnięcie się dłoni na krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza: 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm.
Waga: 174 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 6005 wwl 24.
Nóż do skórowania, ostrze ryflowane polerowane na wysoki połysk, długość ostrza 18 cm
Długość całkowita z rączką: 32 cm
Oznaczenie : 2105 wwl 18
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane, sztywne
Długość ostrza 17 cm
Długość całkowita z rączką: 31cm
Waga: 105 g
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Oznaczenie: 2515 wwl 17
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy o lekko zakrzywionym ostrzu na końcu noża. Ostrze o długości 175 mm.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż 26 cm marki Polkars o ostrzu prostym i sztywnym.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Nóż ze specjalną bezpieczną, chropowatą rękojeścią o długości ostrza 17,5 cm.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż o całkowitej długości 285 mm z nowoczesną rękojeścią z serii RMH.
Hak do rozcinania brzucha z rękojeścią typu P-Grip.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
12 centymetrowy trybownik marki Morakniv o grubości ostrza 1,9 mm.