82,41 zł brutto
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ B
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż z prostym i sztywnym ostrzem, przeznaczony przede wszystkim dla przemysłu mięsnego i rzeźni. Polecamy go także do sklepów mięsnych oraz spożywczych.
Uchwyt wykonany z poliamidu, posiada wiele zalet, które wpływają bezpośrednio na wygodę i bezpieczeństwo pracy. Tworzywo, z którego wykonana jest rączka noża jest bardzo wytrzymałe, odporne na uderzenia i ścieranie. Ergonomicznie uformowana i trwała rękojeść jest dostępna tylko w kolorze jasno żółtym, jak wszystkie noże z serii Swibo szwajcarskiej firmy Victorinox. Wpływa to bezpośrednio na bezpieczeństwo pracy, ponieważ dzięki zastosowaniu jaskrawego koloru, noże są lepiej widoczne. Ma to duże znaczenie w ruchliwym środowisku pracy jakim jest rzeźnia lub ubojnia. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ B
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12260 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, krawędź falista,
Długość ostrza: 25 cm.
Długość całkowita z rączką: 39 cm
Oznaczenie: 7305 w 25
Dostępne kolory: czarny.
Prosty trybownik o długości klingi 18 cm oraz rękojeści Pro-grip.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 45 cm.
Oznaczenie: 7705 31.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, brązowy
Trymer do wycinania mięsa oraz oczyszczania go. Waga narzędzia to 12 kg, moc to 390 W.
Nóż rzeźniczy w stylu skandynawskim, 18 cm o sztywnym ostrzu.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie : 12251 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 22 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania
Oznaczenie: 2005 25
Długość klingi: 25cm