73,80 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Mocno zagięty nóż do trybowania o długości 12 cm, oznaczony jako model 8124 UUG, to profesjonalne narzędzie dedykowane do precyzyjnego trybowania.
Wyposażony w Uni-Grip rękojeść wykonaną z wytrzymałego materiału poliamidu, ten nóż zapewnia pewny chwyt i komfort w trakcie użytkowania.
Ostrze o długości 12 cm (125 mm) jest wykonane z wytrzymałej stali nierdzewnej, walcowanej na zimno. Dzięki procesowi hartowania w temperaturze -80 stopni Celsiusza, ostrze osiąga maksymalną twardość na poziomie 58 HRC. Ostrze ma półelastyczną konstrukcję, idealną do precyzyjnego trybowania.
Całkowita długość noża wynosi 255 mm, zapewniając wygodę i kontrolę podczas użytkowania. Grubość ostrza wynosi 1,8 mm, co gwarantuje trwałość i precyzję.
Ten mocno zagięty nóż do trybowania 8124 UUG to niezastąpione narzędzie dla profesjonalistów, którzy oczekują wysokiej jakości, precyzji i wygody w swojej pracy. Dzięki jego unikalnemu kształtowi i doskonałym właściwościom, możesz dokładnie i skutecznie przeprowadzać trybowanie w różnorodnych zastosowaniach.
Rodzaj rękojeści: | Uni-Grip |
Materiał rękojeści: | PA - poliamid |
Długość ostrza: | 12 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 125 mm |
Długość noża: | 255 mm |
Rodzaj ostrza: | półelastyczny |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | zakłady mięsne |
Grubość ostrza: | 1,8 mm |
Opis
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, nierdzewne, bardzo elastyczne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11251 13.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z czerwoną rękojeścią z serii Uni-Grip.
Szeroki i zagięty ku górze trybownik o długości ostrza 16 cm.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik charakteryzujący się wygiętym ostrzem i innowacyjną rękojeścią ER-Grip zrobioną z PP i TPE.
Rzeźniczy nóż o długości ostrza 15.5 cm oraz o połowicznej elastyczności.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o półelastycznym ostrzu które mierzy 158 mm i posiada szerokość 2,4 mm.
Nóż rzeźniczy typu trybownik, posiada 13 cm długości i rękojeść typu G-grip.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.