322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Bezstykowy pomiar temperatury powierzchni, idealne rozwiązanie dla branży spożywczej.
Zapewnienie jakości produktów jest niezbędne w produkcji i przetwórstwie żywności. Pomiar temperatury jest integralną częścią kontroli jakości żywności. Dzięki naszemu termometrowi na podczerwień testo 826-T2 kontrole temperatury mogą być przeprowadzane szybko i łatwo przez kierowników supermarketów i przemysłu spożywczego, a także rzeźników i piekarzy.
Przeprowadzaj bezkontaktowy pomiar temperatury i nie tylko za pomocą termometru na podczerwień
Czy znasz już nasz penetracyjny termometr na podczerwień testo 826-T4? Oferuje te same zalety, co testo 826-T2, a ponadto posiada przymocowaną na stałe sondę penetracyjną do pomiaru temperatury towarów. Sonda penetracyjna zapewnia całkowitą pewność co do temperatury rdzenia (np. w jogurtach lub mięsie), jeśli podczas pomiaru w podczerwieni przekroczone zostaną zalecane wartości graniczne temperatury dla towarów.
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga | 80 g |
Wymiary | 148 x 34,4 x 19 mm |
Temperatura pracy | -20 do +50 °C |
Standardy | EN 13485 |
Typ baterii | 2 x AAA mikro bateria |
Żywotność baterii | Około 20 h |
Wyświetlacz | LCD |
Rozmiar wyświetlacza | 1-liniowy wyświetlacz |
Temperatura składowania | -40 do +70 °C |
Temperatura - podczerwień | |
---|---|
Zakres pomiarowy | -50 do +300 °C |
Dokładność | ±1,5 °C (-20 do +100 °C) ±2 °C lub 2 % mierz.wart. (pozostały zakres) |
Szybkość Pomiaru | 0,5 sek. |
Rozdzielczość w podczerwieni | 0,1 °C |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru poziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Zestaw testo 174T do rejestracji temperatury, 1-kanał wewn., interfejs USB do programowania i odczytywania danych z rejestratora, uchwyt ścienny, bateria litowa (2 x CR 2032), protokół kalibracyjny.
Rejestrator temperatury testo 174T to idealne narzędzie w trakcie transportu. Wystarczy umieścić w pobliżu towarów, np. w kontenerach czy chłodniach, a rejestrator danych w sposób ciągły, bezpieczny i nie rzucający się w oczy monitoruje temperaturę. Darmowe oprogramowanie testo ComSoft 174 pozwala na szybkie programowanie rejestratora i łatwe analizy.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC +pojemnościowy sensor wilgotności.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC + pojemnościowy sensor wilgotności.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2 – T1 pozwala na monitorowanie temperatury w pomieszczeniach magazynowych i halach produkcyjnych. Wartości temperatury mierzone za pomocą wbudowanego sensora są niezawodnie zapisywane w rejestratorze i przekazywane przez sieć WiFi bezpośrednio do Chmury Testo.
System rejestratorów danych testo Saveris 2 jest nowoczesnym rozwiązaniem do monitorowania temperatury i wilgotności pomieszczeń magazynowych i produkcyjnych.
Konfiguracja systemu jest bardzo prosta i może być przeprowadzona za pośrednictwem przeglądarki lub aplikacji mobilnej testo Saveris 2.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2-T3 dla zewnętrznych sond termoparowych, pozwala na monitorowanie temperatury w lodówkach, chłodniach, magazynach , halach produkcyjnych lub procesach technologicznych.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2–H1 pozwala na monitorowanie wilgotności i temperatury w lodówkach chłodniach, halach produkcyjnych i magazynach. Wartości temperatury i wilgotności mierzone za pomocą wbudowanego czujnika są zapisywane, w rejestratorze i przekazywane przez sieć WiFi użytkownika bezpośrednio do Chmury Testo.
System rejestratorów danych testo Saveris 2 jest nowoczesnym rozwiązaniem do monitorowania temperatury i wilgotności pomieszczeń magazynowych i produkcyjnych.
Konfiguracja systemu jest bardzo prosta i może być przeprowadzona za pośrednictwem przeglądarki lub aplikacji mobilnej testo Saveris 2.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z zewn. czujnikiem wilgotności (NTC/ pojemnościowy sensor wilgotności)
Termohigrometr testo 608-H1 do ciągłych pomiarów temperatury i wilgotności względnej powietrza. Z testo 608-H1 temperatura i wilgotność są zawsze pod kontrolą.
Termohigrometr testo 608-H2, wilgotność/punkt rosy/temperatura, z alarmem LED, baterią i protokołem kalibracyjnym.
Higrometr testo 623 z funkcją historii wartości pomiarowych, zawiera protokół kalibracyjny
Testo 622 - termohigrometr z pomiarem ciśnienia wraz z protokołem kalibracyjnym i bateriami. Testo 622 mierzy wilg. wzg. i temperaturę oraz dodatkowo ciśnienie. Duży, czytelny wyświetlacz wskazuje aktualne wartości pomiarowe, jak również datę i godzinę.
Testo 826-T4, termometr 2 w 1 z celownikiem laserowym i alarmem, futerał TopSafe, uchwyt ścienny/do paska, końcówka ochronna i świderek do żywności zamrożonej.
Testo 831 – pirometr, z uchwytem, baterią, instrukcją obsługi oraz certyfikatem kalibracji fabrycznej (punkty pomiarowe: -20 do +80 °C).
Termometr kuchenny bezdotykowy marki HENDI to niezastąpione narzędzie dla pasjonatów gotowania i profesjonalnych kucharzy. Jego funkcje, takie jak bezdotykowy pomiar, funkcja HOLD, automatyczne wyłączanie oraz szybki czas reakcji, sprawiają, że jest wygodny w użyciu i precyzyjny.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.