61,50 zł brutto
Akcesoria i wyposażenie dla gastronomii, które cechuje elegancka stylistyka, solidna jakość wykonania i przystępna cena.
Pierścień zaciskowy
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Akcesoria i wyposażenie dla gastronomii, które cechuje elegancka stylistyka, solidna jakość wykonania i przystępna cena.
Blat zlewowy z podstawą zabudowaną z 3 stron i rantem tylnym. W komplecie rurka przelewowa 2”.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Wymiary: 380 x 55 mm
Włosie: twarde
Szczotka do szorowania o długości 380 mm, wypełniona twardym włosiem.
Ostrza do pesto, do kutrów misowych C i C-tronic
Profesjonalna ostrzałka elektryczna dla wszystkich typów noży i ostrzy.
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane, rączka z drewna orzechowego.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Wieszak ścienny ze stali nierdzewnej na cztery produkty, wykonany ze stali nierdzewnej.
Wygodna i trwała podstawa pod piece do pizzy serii NT.
Pojemnik sztaplowy z pokrywą 26 L z polietylenu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Akcesoria i wyposażenie dla gastronomii, które cechuje elegancka stylistyka, solidna jakość wykonania i przystępna cena.
Kosz do frytownicy SNACK marki Bartscher to praktyczne rozwiązanie, umożliwiające płynne i efektywne prowadzenie procesu smażenia. Jego kompaktowe wymiary i lekka konstrukcja sprawiają, że jest łatwy w obsłudze, a jednocześnie pojemność 3.25 l czyni go idealnym do smażenia różnych potraw.
Szafa chłodnicza GN 2/1 z wymuszonym obiegiem powietrza, z automat. odszranianiem i odparowaniem kondensatu gorącym gazem, z regulacją z wyświetlaczem cyfrowym. Centralne chłodzenie z odpływem kondensatu. Higienicznie wykonane wnętrze z zaokrąglonymi krawędziami i wytłaczaną podłogą. Parownik umieszczony poza komorą chłodniczą. Agregat w formie monobloku umieszczony na górze urządzenia.
Do uszczelniania połączeń w zastosowaniach związanych z żywnością oraz wodą pitną. Spełnia wymagania norm NSF/ANSI Standard 51.