43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Wózek ze stali nierdzewnej 1.4301 wykorzystywany w procesie wędzenia.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Typ |
Z |
Wymiary wózka |
1000 x 1000 x 1970 mm (S x G x W) |
Na kij wędzarniczy długość |
985 mm |
Typ półki |
wycinana |
Materiał |
stal nierdzewna 1.4301 |
Ilość półek |
11 |
Uchwyty |
tak |
Koła z przechyłem |
tak |
Koła odporne na temperatury |
-20ᵒC do + 80ᵒC |
Łatwe czyszczenie dzięki otwartym wszystkim powierzchniom |
|
Uchwyty ułatwiające obsługę |
|
Łatwe poruszanie dzięki dużym i szerokim kołom |
|
Możliwe wersje na tace, siatki lub kije |
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Kalosze białe z szarą podeszwą. Wykonane z PVC.
Kalosze Bekina STEPLITE
Stopień ochrony: S4
Rozmiary: 36-49
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Kije wędzarnicze aluminiowe.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
PalBox p/p 4 stopy, szary 1200x1000x760mm, posiada atest.
Alkaliczny wysokopianowy preparat myjąco - dezynfekujący kutry, nadziewarki, krajalnice, wilki, obudowy maszyn, posadzki, ściany itp.
Pojemność: 5kg
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Worki vacuum do pakowania próżniowego żywności: mięsa, warzyw i owoców.
Ilość sztuk w opakowaniu 1000 szt.
Wózek do serwowania to niezastąpione narzędzie w branży gastronomicznej. Jego pięć półek o wysokiej nośności, mobilność i trwała konstrukcja sprawiają, że jest idealnym wyborem dla restauracji, kawiarni i innych miejsc, gdzie obsługa klienta odgrywa kluczową rolę
Wózek gastronomiczny Bartscher to wszechstronne narzędzie dla profesjonalnych kuchni i placówek gastronomicznych. Jego wytrzymała konstrukcja, duża powierzchnia robocza, duża nośność oraz mobilność czynią go niezastąpionym narzędziem do przechowywania i transportu naczyń GN.
Wózek gastronomiczny Bartscher to wyjątkowo praktyczne rozwiązanie do przechowywania, transportu i serwowania różnych rodzajów pojemników GN.
Wózek do kontenerów o wymiarach 810 x 505 mm z polietylenu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Wózek do transportu pojemników i skrzynek EURO. Przeznaczony dla zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego i rybnego. Wykonany ze stali nierdzewnej na kółkach z poliamidu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek gastronomiczny Bartscher to wszechstronne narzędzie do przechowywania, transportu i serwowania różnych rodzajów pojemników GN w profesjonalnych placówkach gastronomicznych, kuchniach i miejscach, gdzie sprzątanie jest kluczowe. Jego trwała konstrukcja, duża powierzchnia robocza, wysoka nośność oraz mobilność czynią go niezastąpionym narzędziem dla branży restauracyjnej i gastronomicznej.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek do koszy na sztućce TGS100 Bartscher to niezastąpione narzędzie dla branży gastronomicznej, pozwalające na wygodne i bezpieczne przechowywanie oraz transport sztućców i akcesoriów.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek na 10 tac marki Bartscher to niezastąpione narzędzie w gastronomii, które pozwala na przechowywanie, transport i efektywne uzupełnianie tac typu Fast Food i innych naczyń. Solidna konstrukcja oraz możliwość przechowywania wielu tac sprawiają, że jest idealnym rozwiązaniem dla placówek gastronomicznych.
Koło z aluminium, średnica 160 mm, odporne do 500 stopni Celsjusza
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek gastronomiczny platformowy to praktyczne narzędzie, które ułatwia organizację i transport różnych towarów w miejscach takich jak kuchnie i placówki gastronomiczne. Jego duża nośność, obszerna powierzchnia transportowa oraz kółka skrętne z uchwytem czynią go nieocenionym w utrzymaniu porządku i efektywności w przemyśle restauracyjnym i gastronomicznym.