Grabie higieniczne Vikan
Wykonane z polipropylenu grabie higieniczne, mające zastosowanie przy oddzielaniu świeżych produktów z dużych pojemników lub do usunięcia resztek owoców z wywrotki. Używane głównie przy produkcji wina oraz w przemyśle ogólnospożywczym, np. mięsnym, drobiarskim, owocowym i warzywnym. Pasują ze wszystkimi stylami systemu Vikan.
Zalety:
- Gładka powierzchnia
- Mocna trwała i lekka konstrukcja
- Łatwa w czyszczeniu i suszeniu
- Brak ostrych kątów czy rowków
Dane techniczne:
Materiał: |
Polipropylen |
Długość: |
230 mm |
Szerokość: |
210 mm |
Wysokość: |
205 mm |
Waga: |
0,417 kg |
Temperatura pracy: |
od -20°C do +121°C |
Możliwość sterylizacji: |
tak, w autoklawach |
Wszystkie komponenty zostały zatwierdzone przez FDA / UE / BRCv7