20 368,80 zł brutto
Taca z systemem ochrony dłoni. Pojemność tacy:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez Lumbeck & Wolter
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Unger-3 / H-82 system podwójnego cięcia
Zawiera: 1 pierścień kompensacyjny i 1 nóż H-82 dostarczane jako system Unger-2 do cięcia pojedynczego (1 płytka i 1 nóż)
Maszynki do mięsa Talsa standardowo wyposażone są w noże wykonane ze stali nierdzewnej o najwyższej wytrzymałości i trwałości niemieckiej marki Lumbeck&Wolter.
Sita wykonane są w 100% ze stali nierdzewnej AISI420. Materiał ten charakteryzuje się znacznie mniejszym zużyciem, co wydłuża żywotność sit.
Model: | W82-U3 Stołowy |
Pojemność misy: | 10L |
Przepustowość: | 300-350 kg/h |
Moc: | 1,1 kW |
Napięcie: | 400/380 V - 2,5 A |
Waga net.: | 47 kg |
Poziom hałasu: | 60 dB |
Wymiar A | 31 cm |
Wymiar B | 60 cm |
Wymiar C | 46 cm |
Wymiar D | 52 cm |
Wymiar E | 17 cm |
Wymiar F | 26 cm |
Wymiar G | 33 cm |
Praca w temperaturze: | +5 do +40°C |
Nóż | 1 podwójny nóż L&W Robot-S4 |
Sita | 5 i 7.8 mm |
Taca z systemem ochrony dłoni. Pojemność tacy:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Innowacyjna, niezwykle kompaktowa chłodzona maszynka do mielenia mięsa. Wersja 400V
Mocowanie Format S przeznaczone dla maszynek - wilków do mięsa Sirman typ MONTANA , MASTER.
Kompaktowa wysokowydajna maszynka do mielenia mięsa. Elementy sterujące 24V z ruchem wstecznym (wersje CE), stopień ochrony IP 54.
Szybki mocny system blokady głowicy (opatentowany w wersji 32).
Wydajność: 500 kg/godz
Maszynka do mielenia mięsa. Obudowa z anodowanego aluminium.
Wydajność: 85 kg/godz
Gastronomiczny wilk do mielenia mięsa, o przepustowości do 250 kg/h. Maszyna jest dedykowana do restauracji, barów, małych stołówek i innych miejsc żywienia zbiorowego. Wykonana ze stali nierdzewnej, z UNGER 3
Przemysłowy wilk do mielenia mięsa cenionego producenta Ma-Ga. Urządzenie o dużej wydajności, wynoszącej do 250 kg/h. Przeznaczone dla firm gastronomicznych, cateringowych oraz dla małych masarni.
Maszynka marki Sirman, wersja z zasilaniem 3-fazowym o napięciu 400V.
Innowacyjna, niezwykle kompaktowa chłodzona maszynka do mielenia mięsa.
Maszynka elektryczna do mielenia mięsa w wersjach TC 22 E 230/50/1 oraz 400/50/3.
Wydajność: 350 kg/godz
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wydajność 650 kg/h.
Dostępne wersje 400V/50Hz
Wydajność: 350 kg/godz