Nóż do steków i kotletów Victorinox Swibo

Nóż szefa kuchni szwajcarskiej marki Victorinox z serii Swibo z ostrzem do krojenia kotletów i steków. Wykonany ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Ostrze jest proste i sztywne o długości 31 cm.

Profesjonalne noże ze specjalnie zaprojektowaną rączką, ergonomiczną, antypoślizgową i higieniczną. Wszystkie noże z serii Swibo są wyposażone w uchwyty tylko i wyłącznie w kolorze jasno żółtym, który spełnia jedną zasadniczą rolę. Noże wyposażone w uchwyty w tym kolorze są lepiej widoczne i łatwe do zauważenia w środowisku pracy. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Materiał (poliamid), z którego są wykonane posiadają doskonałą sztywność i wysoką udarność. Oznacza to, że noże nie przenoszą drgań na dłoń operatora, a sama praca przy krojeniu i wykrawaniu nie zwiększa uczucia zmęczenia.

Noże Victorinox Swibo, dzięki zastosowanym materiałom i technologii produkcji mogą być myte w zmywarkach a także sterylizowane w maksymalnych temperaturach do 110 stopni Celsjusza.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długość ostrza: 31 cm
  • Całkowita długość: 46 cm
  • Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
  • Ostrze proste, sztywne
  • Rękojeść z poliamidu, higieniczna, antypoślizgowa, ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż do kotletów i steków, nóż szefa kuchni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8433.31

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
31

11 innych produktów w tej samej kategorii: