51,05 zł brutto
Plamoodporna zapaska męska, która swoje właściwości zawdzięcza specjalnej impregnacji.
Zapaska jest bardzo wygodna w noszeniu, posiadająca bardzo długie wiązanie, uszyte z tej samej tkaniny co zapaska.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Podstawa wykonana z metalu z czarną, antypoślizgową powłoką. Można myć w zmywarkach i sztaplować.
Art-Nr.: | 33252 |
Wymiary: | 18 x 18 cm |
Wysokość: | 18 cm |
Materiał: | metal |
Kolor: | czarny |
Kształt: | prostokątny |
Cena za: | sztukę |
Kod EAN: | 4004133332522 |
Plamoodporna zapaska męska, która swoje właściwości zawdzięcza specjalnej impregnacji.
Zapaska jest bardzo wygodna w noszeniu, posiadająca bardzo długie wiązanie, uszyte z tej samej tkaniny co zapaska.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Idealne do podgrzewania pizzy, kanapek i gotowych dań, do przygotowywania hamburgerów, parówek i bułek itp.
Prasa o średnicy formy 100 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Gładka powierzchnia o wysokim połysku
Wysokiej jakości dyspenser do płatków
Polecana szczególnie do ekspozycji owoców i sałatek etażera bufetowa daje wiele możliwości zastosowania. W skład zestawu wchodzą: 6 szklanych mis o pojemności 2,5 l, stojak ze stali chromowanej, dwa podwójne i dwa pojedyncze pierścienie do zamocowania pojemników. Poszczególne elementy do kupienia również osobno.
Stand wykonany ze stali chromowanej na trzy okrągłe talerze o maksymalnej średnicy 170 mm. Średnica obręczy podtrzymującej naczynie wynosi 105 mm. Talerze sprzedawane oddzielnie.
Stand bufetowy wykonany z drewna klonowego. Wymiary półek od góry: 300x150 mm, 400x175 mm, 530x190 mm. Stand nie zawiera misek w komplecie.
Stand bufetowy WAVE marki APS to niezawodne narzędzie kuchenne, które łączy w sobie funkcjonalność, elegancję i trwałość. Jego uniwersalne zastosowanie sprawia, że będzie idealnym rozwiązaniem do prezentacji potraw w różnych punktach gastronomicznych.
Metalowy stojak z możliwością umieszczenia w nim tac GN 1/3 i GN 2/3. Idealne rozwiązanie na zaprezentowanie bufetu.
Wykonany ze stali chromowanej
Do mocowania pojemników GN 1/1
Część zamienna do drabiny bufetowej BIG GN 1/1 o numerze katalogowym 11529
Stand wykonany ze stali chromowanej na trzy okrągłe talerze o maksymalnej średnicy 270 mm. Średnica obręczy podtrzymującej naczynie wynosi 180 mm. Talerze sprzedawane oddzielnie.
Dedykowany do szaszłyków o maksymalnej długości do 40 cm.
Stojak bufetowy dwupoziomowy APS to nie tylko praktyczne rozwiązanie do prezentacji potraw, ale także elegancki element dekoracyjny, który podkreśli wyjątkowy charakter każdej uroczystości. Jego solidna konstrukcja, estetyczny wygląd i funkcjonalność sprawiają, że stanowi niezbędny element wyposażenia dla profesjonalnych placówek gastronomicznych.
Podstawa wykonana z chromowanego odlewu cynku. Ramiona i podstawa wyposażone w antypoślizgową powierzchnię zabezpieczającą przed ześlizgnięciem się naczynia. Stabilna konstrukcja. Podstawa służy jako podkładka pod łyżkę. Można sztaplować.
Pudełko bufetowe APS 11729 to stylowy i funkcjonalny element, wykonany z wodoodpornej drewnianej konstrukcji o imponujących wymiarach 31 x 35 cm, doskonale nadający się do prezentacji potraw na różnego rodzaju wydarzeniach.
Dwupoziomowy ekspozytor na drobne produkty w opakowaniach jednostkowych. Idealne rozwiązanie dla snack barów, kawiarni, kantyn i bufetów. W pojemnikach można wygodnie eksponować takie produkty jak: cukier, śmietanka, masło, dżem, ketchup W skład zestawu wchodzą: podstawa ze stali nierdzewnej satynowanej oraz dwa pojemniki wykonane z tworzywa sztucznego
Stojak bufetowy wykonany z drewna akacjowego nie nadający się do mycia w zmywarce. Produkt do samodzielnego montażu z możliwością układania w stosy.
Stand bufetowy WAVE marki APS to nie tylko praktyczne narzędzie kuchenne, ale także elegancki element dekoracyjny, który dodaje uroku każdemu stołowi i bufetowi. Jego solidna konstrukcja, łatwość czyszczenia oraz wszechstronność sprawiają, że będzie nieodłącznym elementem wyposażenia każdego profesjonalnego punktu gastronomicznego.