3 276,72 zł brutto
Wózek ze stali szlachetnej 1.4301 wykorzystywany w procesie wędzenia.
Zdjęcie poglądowe, przedstawia wózek z 6 poziomami.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wózek wykorzystywany w procesie wędzenia kiełbas i szynek. W całości wykonany ze stali nierdzewnej i wyposażony w 6 kół. Wózek posiada 6 półek przeznaczonych na kije wędzarnicze o długości 985 mm.
Wózek wędzarniczy posiada otwarte przestrzenie, które ułatwiają czyszczenie i eksploatację. Szerokie koła ułatwiają prowadzenie wózka do komory.
Dedykowany dla przemysłu mięsnego, szczególnie dla wędzarniczego.
Typ | Z |
Wymiary wózka | 1000 x 1000 x 1970 mm (S x G x W) |
Na kij wędzarniczy długość | 985 mm |
Typ półki | wycinana |
Materiał | Stal nierdzewna 1.4301 |
Ilość półek | 6 |
Uchwyty | tak |
Koła z przechyłem | tak |
Koła odporne na temperatury | -20ᵒC do + 80ᵒC |
Łatwe czyszczenie dzięki otwartym wszystkim powierzchniom | |
Uchwyty ułatwiające obsługę | |
Łatwe poruszanie dzięki dużym i szerokim kołom | |
Możliwe wersje na tace, siatki lub kije |
Wózek ze stali szlachetnej 1.4301 wykorzystywany w procesie wędzenia.
Zdjęcie poglądowe, przedstawia wózek z 6 poziomami.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
PODWOZIE GN 1/1
– ułatwia pracę, idealne do transportu pojemników GN
1/1
– posiada 2 kółka stałe i 2 skrętne
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek gastronomiczny platformowy to praktyczne narzędzie, które ułatwia organizację i transport różnych towarów w miejscach takich jak kuchnie i placówki gastronomiczne. Jego duża nośność, obszerna powierzchnia transportowa oraz kółka skrętne z uchwytem czynią go nieocenionym w utrzymaniu porządku i efektywności w przemyśle restauracyjnym i gastronomicznym.
Rama ze stali nierdzewnej na pojemnik 455 L ze stali nierdzewnej.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Rama ze stali nierdzewnej na pojemnik 135 L ze stali nierdzewnej.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Wózek na 2 pojemniki Hygibox 400 x 600 mm ze stali nierdzewnej.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Wózek do transportu pojemników i skrzynek EURO. Przeznaczony dla zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego i rybnego. Wykonany ze stali nierdzewnej na kółkach z poliamidu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek na 10 tac marki Bartscher to niezastąpione narzędzie w gastronomii, które pozwala na przechowywanie, transport i efektywne uzupełnianie tac typu Fast Food i innych naczyń. Solidna konstrukcja oraz możliwość przechowywania wielu tac sprawiają, że jest idealnym rozwiązaniem dla placówek gastronomicznych.
Wózek na 9 pojemników na składniki. Cena dotyczy samego wózka bez pojemników.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.