4 950,75 zł brutto
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz profesjonalnego opiekacza, który pozwoli Ci bez problemu przygotować pyszne gyrosy i kebaby w zaciszu swojego domu lub lokalu gastronomicznego? Poznaj Opiekacz Gazowy do Gyrosa i Kebaba POTIS GD1 - idealne rozwiązanie dla każdego miłośnika aromatycznych mięs!
Wykonany z najwyższej jakości materiałów:
Doskonały do grillowania różnych mięs:
Wygodny w użyciu:
Szerokość urządzenia / podstawy urządzenia | 320 mm |
Długość / Głębokość urządzenia bez wanny: | 330 mm |
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: | 320 mm |
Długość / Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: | 420 mm |
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: | 515 mm |
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): | 605 mm |
Moc grzewcza (efektywna) dla propan-butanu (LPG): | 3,5 kW |
Moc grzewcza (efektywna) dla gazu ziemnego (GZ): | 2,8 kW |
Powierzchnia efektywna palników grzewczych: | 190 x 125 mm |
Maksymalna masa mięsa: | 7 kg |
Maksymalna wysokość mięsa: | 180 mm |
Znamionowe zapotrzebowanie gazu: | 0,22 kg/h (0,30 m3/h) |
Zamów Opiekacz Gazowy do Gyrosa i Kebaba POTIS GD1 już dziś i przekonaj się, jak łatwo i szybko możesz przygotować pyszne mięsne potrawy!
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Odkryj mistrzowstwo kulinarne z grillem gazowym Profi Line! Szukasz grilla gazowego, który sprosta Twoim oczekiwaniom i pozwoli Ci na stworzenie wyśmienitych potraw z mięsa? Grill gazowy Profi Line marki HENDI to idealny wybór!