- Polecamy
43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz urządzenia, które pozwoli Ci błyskawicznie przygotować ogromne ilości pysznego kebaba i gyrosa, aby zaspokoić nawet największy głód Twoich klientów? Poznaj POTIS GD5 - pionowy opiekacz gazowy do kebaba, stworzony z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej!
Wykonany z najwyższej jakości materiałów:
Doskonały do grillowania dużych ilości mięsa:
Wygodny w użyciu:
Szerokość urządzenia/ podstawy urządzenia: | 660 mm |
Długość/ Głębokość urządzenia bez wanny: | 600 mm |
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: | 670 mm |
Długość/ Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: | 750 mm |
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: | 1220 mm |
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): | 1310 mm |
Moc grzewcza (efektywna) dla propan-butanu (LPG): | 17,5 kW |
Moc grzewcza (efektywna) dla gazu ziemnego (GZ): | 14,0 kW |
Powierzchnia efektywna palników grzewczych: | 810 x 185 mm |
Maksymalna masa mięsa: | 120 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 810 mm |
Znamionowe zapotrzebowanie gazu: | 1,10 kg/h (1,50 m³/h) |
POTIS GD5 - idealny dla:
Zamów POTIS GD5 już dziś i przekonaj się, jak łatwo i szybko możesz zwiększyć wydajność i zyski w Twoim biznesie!
Dodatkowe informacje:
Pamiętaj: POTIS GD5 to urządzenie profesjonalne, które spełnia wysokie wymagania stawiane przez gastronomię. Nie jest przeznaczone do użytku domowego.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Stalka, musak DICK Combi, z dwiema wersjami szlifu : 2 strony szlif szafirowy, 2 strony szlif polerski, kwadratowa 30 cm.
Fartuch z poliuretanu ze standardowym zawieszeniem na szyję. Dostępny w kolorze żółtym, niebieskim i białym. Wymiar 90x120cm (szer x wys).
Metkownica w komplecie z igłą ze stali nierdzewnej do zakładnia etykiet na produkty spożywcze.
Worki na skrzynki do mięsa, wędlin, kiełbas i innych produktów spożywczych - z atestem.
Grubość materiału 8 mic
Kolor biały(transparentny) lub niebieski.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Włosie: średnio twarde
Większość modeli dostępnych w 5 kolorach, pomagają w segregacji obszaru roboczego oraz przestrzeganiu HACCP.
Ergo Steel III to niezwykle przydatne urządzenie w hali produkcyjnej. W trakcie codziennego użytkowania, gdy nóż traci swoją ostrość, operator może błyskawicznie przeciągnąć ostrze przez pręty Ergo Steel III. Zamontowany pod każdym z prętów zamknięty mechanizm sprężynowy zapewnia idealnie ostre ostrze i odpowiednie naprężenie pomiędzy ostrzonym nożem a prętami. Ergo Steel III równocześnie wyrównuje obydwie krawędzie ostrza, pozwalając uzyskać doskonały efekt w zaledwie kilka sekund.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Wykonane ze stali ocynkowanej. Dostępne małe i duże. Opakowanie 50 szt.
Wymiary:
Cena nie zawiera metalowej podstawki.
Wymiary: 70x105 mm; 55x90 mm
Worki vacuum do pakowania próżniowego żywności: mięsa, warzyw i owoców.
Ilość sztuk w opakowaniu 1000 szt.
Stojak reklamowy kredowy dwustronny wykonany z sosny syberyjskiej. Zastosowanie dla restauracji,hotelu czy punktu gastronomicznego.
Szeroka ściągaczka do podłogi do montażu na kij. Ultra higieniczny z zaokrąglonymi rogami i bez rowków i zakamarków. Pióro ściągacza wykonane z termoplastycznej gumy TPE. Niezwykle skuteczny przy czyszczeniu podłóg i innych dużych powierzchni. Kij do ściągaczki dostępny osobno.
Szerokość pióra: 700 mm.
Polipropylenowy ściągacz na styl z podwójnym, wymiennym piórem. Świetnie nada się w przemyśle gastronomicznym. Znajdzie zastosowanie w dokładnym usuwaniu wody oraz resztek produktów z płaskich powierzchni. Kij do ściągaczki dostępny osobno.
Szerokość pióra: 505 mm.
Zarękawki foliowe jednorazowe. Kolor niebieski i biały PE100. Opakowanie 100 szt.
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez Lumbeck & Wolter
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Jedna z 3 wersji zgrzewarek Sigillatrici.
Prasa o średnicy formy 100 mm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Syntetyczny, biodegradowalny, wysokowydajny zmywacz rdzy z certyfikatem dopuszczającym do kontaktu z żywnością (NSF-H1).
poj. 400 ml
Do uszczelniania połączeń w zastosowaniach związanych z żywnością oraz wodą pitną. Spełnia wymagania norm NSF/ANSI Standard 51.
Nóż do kebaba, ostrze elastyczne, matowe polerowane, szeroki kształt, długość ostrza 45 cm.
Długość całkowita z rączką : 59 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Odkryj mistrzowstwo kulinarne z grillem gazowym Profi Line! Szukasz grilla gazowego, który sprosta Twoim oczekiwaniom i pozwoli Ci na stworzenie wyśmienitych potraw z mięsa? Grill gazowy Profi Line marki HENDI to idealny wybór!
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.