6 849,87 zł brutto
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Jest 22 produktów.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Odkryj mistrzowstwo kulinarne z grillem gazowym Profi Line! Szukasz grilla gazowego, który sprosta Twoim oczekiwaniom i pozwoli Ci na stworzenie wyśmienitych potraw z mięsa? Grill gazowy Profi Line marki HENDI to idealny wybór!
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Potis to ceniona marka w branży gastronomicznej. Oferujemy klientom naszego sklepu internetowego Wammashop.pl opracowane przez nią maszyny do kebaba. Są to zarówno urządzenia gazowe, jak i elektryczne. Każda maszyna do kebaba, którą znajdziesz w naszej ofercie, wyróżnia się najwyższą jakością – są to solidne urządzenia wykonane z trwałych, odpornych na uszkodzenia materiałów takich jak nierdzewna stal szlachetna. Niektóre elementy są przygotowane również z mocnych tworzyw sztucznych. Powierzchnie urządzeń możesz łatwo wyczyścić. Dzięki temu maszyna do robienia kebaba będzie estetycznie się prezentować, a praca z nią będzie bardziej komfortowa.
Opiekacz Potis to także bezpieczny wybór do Twojej profesjonalnej kuchni. Urządzenia są stabilne, co pozwoli uniknąć potencjalnych wypadków oraz marnowania żywności. Obsługa sprzętu jest intuicyjna, co minimalizuje ryzyko popełnienia błędów podczas pracy. Co więcej, ruszt do kebaba posiada wszelkie niezbędne zabezpieczenia, które zapewnią odpowiednie warunki w lokalu.
Maszyna do kebabów powinna być dopasowana przede wszystkim do specyfiki konkretnego lokalu. Najczęściej można spotkać ruszty, na których możesz piec rolkę z mięsem o wadze do 30 lub 50 kg – wartość ta powinna być dobrana tak, by możliwe było sprawne obsługiwanie gości, a troska o świeżość produktów nie wiązała się z marnowaniem żywności. Zwróć uwagę także na maksymalną dopuszczalną długość walca, aby prawidłowo korzystać ze sprzętu.
Urządzenie do kebaba warto dopasować pod względem wymiarów także z innego powodu. Lokale specjalizujące się w tym rodzaju fast foodu to zwykle lokale małej gastronomii. Zbyt duży sprzęt będzie zatem zajmował w nich cenną przestrzeń, którą możesz przeznaczyć na inne urządzenia i urozmaicić w ten sposób menu.
Korzystając z naszej oferty, możesz również dobrać opiekacz do kebabów, który spełni Twoje oczekiwania w zakresie źródła zasilania. Zarówno elektryczne, jak i gazowe propozycje dostępne w naszej ofercie zapewnią Ci satysfakcjonujące rezultaty. Poszczególne urządzenia różnią się także mocą – zdecyduj się zatem na model, który sprosta Twoim oczekiwaniom i utrzyma odpowiednią temperaturę mięsa. Wszystkie parametry techniczne, których znajomość pozwoli Ci dobrać idealny grill pionowy do kebaba, znajdziesz w opisach produktów. Sprawdź, czym wyróżniają się opiekacze do kebaba z naszej oferty i zadbaj o zadowolenie swoich gości na najwyższym poziomie!
Wybór odpowiedniego opiekacza do kebaba zależy od indywidualnych potrzeb i preferencji.
W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór opiekaczy do kebaba, zarówno gazowych, jak i elektrycznych.
Szukasz niezawodnego opiekacza do kebaba? W ofercie Wammashop.pl znajdziesz szeroki wybór urządzeń renomowanych marek Potis i Hendi, zarówno gazowych, jak i elektrycznych.
Zamów opiekacz do kebaba już dziś i ciesz się pysznym kebabem w swoim lokalu!