6 039,30 zł brutto
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 47 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany przemysłowym, 3-fazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa na kebab lub mięsa na gyrosa.
Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca) zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia/ opiekacza. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na obrotowy ruch umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
Miejsce ładowania bez ośmiokątnej miski na tłuszcz (szer. x gł.): | 495 x 600 mm |
Wysokość urządzenia z silnikiem: | 1290 mm |
Podłączenie urządzenia S: | 10,5 kW / 400 V/230 V / 3/N/PE/ ~50Hz |
Powierzchnie odblaskowe (cegły ceramiczne): | 7 |
Powierzchnie odblaskowe: | 7 |
Maks. waga mięsa: | 80 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 820 mm |
Wymagane zabezpieczenie bezpiecznikowe: | 3 x 25 A |
Podłączenie urządzenia | - |
Przyłącze urządzenia N | - |
Wymagany podajnik: | 5 x 4 mm |
Miejsce ładowania z ośmiokątną tacą na tłuszcz: | (szer. x głęb.) 550 x 710 mm |
Moc: | 10,5 kW |
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 47 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Elektryczny Kebab Profi Line od HENDI to nie tylko urządzenie do grillowania, to sztuka doskonałego przygotowywania potraw. Z elegancką obudową ze stali nierdzewnej i czterema strefami grzewczymi zatopionymi w szkle Robax, każdą sterowaną indywidualnie, ten kebab oferuje precyzyjną kontrolę nad procesem grillowania. Wyposażony w innowacyjny silnik, regulację odległości rożna i dwie osłony termiczne ze stali nierdzewnej, ten elektryczny grill nie tylko dostarcza wyjątkowego smaku potraw, ale także zapewnia bezpieczeństwo i wygodę użytkowania. Zestawiając nowoczesność i funkcjonalność, Kebab Profi Line stanowi doskonałą propozycję dla pasjonatów kulinariów i profesjonalistów, przenosząc doświadczenie grillowania na nowy poziom.
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Kebab gazowy HENDI Profi Line to profesjonalne narzędzie dla pasjonatów kulinariów. Z trzema palnikami o łącznej mocy 9,75 kW, szeroką powierzchnią grzewczą i regulacją odległości rożna, zapewnia szybkie i równomierne pieczenie mięsa. Silnik o mocy 16,7 W/230 V u góry z możliwością zmiany kierunku obrotów oraz solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej gwarantują wydajność i trwałość. Mobilność i elastyczność zapewnia możliwość pracy na gaz ziemny lub butlowy. Zawór bezpieczeństwa, osłony termiczne i niewielka waga (25 kg) sprawiają, że jest to niezastąpiony sprzęt do przygotowywania smacznych potraw mięsnych. Kompaktowe wymiary (550x700x(H)960 mm) sprawiają, że doskonale wpisuje się w różne przestrzenie kuchenne.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.