- Polecamy
2 723,22 zł brutto
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz urządzenia, które pozwoli Ci błyskawicznie przygotować duże ilości pysznego kebaba i gyrosa, aby zaspokoić nawet największy głód Twoich klientów? Poznaj POTIS E3 - elektryczny grill kebabowy pionowy, stworzony z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej!
Wykonany z najwyższej jakości materiałów:
Doskonały do grillowania dużych ilości mięsa:
Wygodny w użyciu:
Miejsce ładowania bez ośmiokątnej miski na tłuszcz (szer. x gł.): | 450 x 500 mm |
Wysokość urządzenia z silnikiem: | 1120 mm |
Powierzchnie odblaskowe (cegły ceramiczne): | 6 |
Powierzchnie odblaskowe: | 6 |
Maks. waga mięsa: | 50 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 700 mm |
Podłączenie urządzenia: | 7,8 kW / 400 V/230 V / 3/N/PE/ ~50Hz |
Miejsce ładowania z ośmiokątną tacą na tłuszcz (szer. x głęb.): | 500 x 650 mm |
Moc: | 7,8 kW |
POTIS E3 - idealny dla:
Zamów POTIS E3 już dziś i przekonaj się, jak łatwo i szybko możesz zwiększyć wydajność i zyski w Twoim biznesie!
Dodatkowe informacje:
Pamiętaj: POTIS E3 to urządzenie profesjonalne, które spełnia wysokie wymagania stawiane przez gastronomię. Nie jest przeznaczone do użytku domowego.
Zainwestuj w POTIS E3 i odkryj nowy poziom wydajności, smaku i zysków!
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Elektryczny Kebab Profi Line od HENDI to nie tylko urządzenie do grillowania, to sztuka doskonałego przygotowywania potraw. Z elegancką obudową ze stali nierdzewnej i czterema strefami grzewczymi zatopionymi w szkle Robax, każdą sterowaną indywidualnie, ten kebab oferuje precyzyjną kontrolę nad procesem grillowania. Wyposażony w innowacyjny silnik, regulację odległości rożna i dwie osłony termiczne ze stali nierdzewnej, ten elektryczny grill nie tylko dostarcza wyjątkowego smaku potraw, ale także zapewnia bezpieczeństwo i wygodę użytkowania. Zestawiając nowoczesność i funkcjonalność, Kebab Profi Line stanowi doskonałą propozycję dla pasjonatów kulinariów i profesjonalistów, przenosząc doświadczenie grillowania na nowy poziom.