5 318,52 zł brutto
Nadziewarka do wyrobu wędlin, szpryca, włoskiej marki SIRMAN.
Nadziewarka ręczna do wyrabiania wędlin i kiełbas
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalna ręczna nadziewarka do wyrabiania kiełbas. Jest idealnym narzędziem do wypełniania osłonek, wcześniej przygotowanym farszem. Nadziewarka przeznaczona dla gospodarstw domowych ale także dla małych zakładów gastronomicznych, masarni, sklepów mięsnych. Może być doceniona przez firmy cateringowe zajmujące się wyrobem własnych wędlin, myśliwi, a także gospodarstwa agroturystyczne.
Nadziewarka Sirman umożliwia produkcję wielu rodzaju kiełbas, od parówek po klasyczne kiełbasy, salami i kabanosy, dzięki zastosowaniu trzech rodzajów lejków do osłonek.
Szpryca wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304, jest bardzo wytrzymała i mocna. Cylinder podwójnie zgrzewany na dolnej płycie. Jest bardzo łatwa w czyszczeniu i konserwacji a co najważniejsze bardzo prosta w obsłudze. Docenią ją nie tylko profesjonaliści ale także amatorzy domowego wyrobu wędlin.
Model | IS 16 ARIES |
Pojemność cylindra | 16 l |
Długość cylindra | 500 mm |
Średnica cylindra | 200 mm |
Skok tłoka | 560 mm |
ø lejków | 10-18-25 mm |
Wymiar A | 240 mm |
Wymiar B | 575 mm |
Wymiar C | 820 mm |
Wymiar D | 250 mm |
Masa netto | 28 kg |
Wymiary transportowe | 890x310x280 mm |
Masa brutto | 29 kg |
Kod HS | 84385000 |
Nadziewarka do wyrobu wędlin, szpryca, włoskiej marki SIRMAN.
Nadziewarka pionowa do kiełbas z obrotowym cylindrem.
Pojemność: 12 litrów.
Wymiary transportowe: 890 x 310 x 280 mm
Aplikator ręczny do mięsa na folie i siatkę.
fi-125
szerokość folii L-480
Nadziewarka do kiełbas HENDI z serii Profi Line to urządzenie stworzone z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach wędlin. Z imponującą pojemnością użytkową wynoszącą 7 litrów, ta nadziewarka umożliwia wygodne i efektywne przygotowanie większej ilości kiełbas. Jest niezbędna zarówno w domowej kuchni, jak i w restauracjach, dla tych, którzy chcą samodzielnie tworzyć wędliny o wyjątkowym smaku.
Nadziewarka pionowa do kiełbas z obrotowym cylindrem.
Pojemność: 12 litrów.
Wymiary transportowe: 890 x 310 x 280 mm
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 5 litrów to solidne narzędzie, które umożliwia wytwarzanie własnych kiełbas w prosty i efektywny sposób. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8, łączy trwałość z najwyższymi standardami higieny, spełniając wszelkie potrzeby w branży spożywczej. Ta nadziewarka wyróżnia się wyjątkowymi cechami, takimi jak trwała konstrukcja, precyzyjne nadziewanie, oraz różnorodność lejków, co pozwala na produkcję kiełbas o różnych rozmiarach i smakach. Dzięki niej, proces przygotowywania własnych kiełbas staje się prostszy i bardziej efektywny.
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 10 litrów to niezastąpione narzędzie w procesie wytwarzania kiełbas. Jej trwała konstrukcja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8 spełnia najwyższe standardy higieny, gwarantując smak i jakość. Wyposażona w trwały układ przekładni ze stali hartowanej, dwie prędkości i 4 lejki ze stali nierdzewnej różnych średnic pozwalają na precyzyjne nadziewanie i dostosowanie rozmiarów kiełbas do swoich potrzeb.
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
lejek do nadziewarki TALSA fi 20
Lejek z tworzywa : Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Nadziewarka do kiełbas marki SIRMAN z obrotowym cylindrem.
Nadziewarka do wyrobu wędlin, szpryca, włoskiej marki SIRMAN.
Nadziewarka do kiełbas, dla przemysłu mięsnego o mocy 560W.
Lejek do nadziewarki TALSA fi 30
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
Tłokowa nadziewarka do kiełbas, z włącznikiem na pedał. Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą , tłokiem.
Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.