136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kotletów i steków.
Ostrze proste 31 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż szefa kuchni szwajcarskiej marki Victorinox z serii Swibo z ostrzem do krojenia kotletów i steków. Wykonany ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Ostrze jest proste i sztywne o długości 31 cm.
Profesjonalne noże ze specjalnie zaprojektowaną rączką, ergonomiczną, antypoślizgową i higieniczną. Wszystkie noże z serii Swibo są wyposażone w uchwyty tylko i wyłącznie w kolorze jasno żółtym, który spełnia jedną zasadniczą rolę. Noże wyposażone w uchwyty w tym kolorze są lepiej widoczne i łatwe do zauważenia w środowisku pracy. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Materiał (poliamid), z którego są wykonane posiadają doskonałą sztywność i wysoką udarność. Oznacza to, że noże nie przenoszą drgań na dłoń operatora, a sama praca przy krojeniu i wykrawaniu nie zwiększa uczucia zmęczenia.
Noże Victorinox Swibo, dzięki zastosowanym materiałom i technologii produkcji mogą być myte w zmywarkach a także sterylizowane w maksymalnych temperaturach do 110 stopni Celsjusza.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 26 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania
Ostrze proste, z kołowym szlifem 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do krojenia kotletów i steków
Ostrze proste 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 3 cm falowane z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 22 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze wygięte 26 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Okrągłe ostrze z falistą krawędzią.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.