136,53 zł brutto
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Jest 18 produktów.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba, ostrze elastyczne, matowe polerowane, szeroki kształt, długość ostrza 45 cm.
Długość całkowita z rączką : 59 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do kebaba, matowe polerowane ostrze, długość ostrza 30 cm.
Długość całkowita z rączką: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do kebaba, ostrze matowe polerowane, krawędź ostrza falista, długość ostrza 30 cm.
Długość całkowita z rączką: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 7905 w 30.
Nóż elektryczny do kebaba Bartscher to nowoczesne urządzenie umożliwiające precyzyjne cięcie kebaba o różnej grubości. Dzięki elektronicznej regulacji i wytrzymałemu ostrzu ze stali nierdzewnej, jest to doskonałe narzędzie do profesjonalnego przygotowywania potraw kebab w restauracjach i lokalach gastronomicznych.
Nóż o długości 280 mm ostrza i z rękojeścią typu A.
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Nóż do kebaba dostępny w wariancie 300 mm
Doskonale zaostrzone noże do kebaba pozwolą Ci sprawnie pokroić mięso, a tym samym przyspieszą i ułatwią pracę. Modele, które dostępne są na naszej stronie internetowej, zostały opracowane tak, by jak najlepiej spełniać swoją funkcję. Ich kształt oraz wymiary dobrane są do specyfiki kebabów, aby kawałki mięsa przybrały formę idealnie cienkich plastrów, a tym samym danie dobrze smakowało. Sklep internetowy Wamma współpracuje ze sprawdzonymi producentami, którzy cieszą się pozytywnymi opiniami w środowiskach związanych z gastronomią. Oferujemy między innymi noże Victorinox czy niezwykle przydatny nóż do gyrosa Dick. Ich solidne wykonanie z wytrzymałych materiałów sprawia, że nawet w przypadku naprawdę częstego i intensywnego użytkowania nóż na długo zachowa swoje pierwotne właściwości.
Nóż do kebaba przede wszystkim powinien być bardzo dobrze zaostrzony oraz odpowiednio długi. Tylko w ten sposób możliwe będzie precyzyjne krojenie mięsa. Poszczególne modele różnią się między sobą rozmiarami, dlatego najlepiej zwrócić na to uwagę podczas zakupów, by móc wybrać odpowiedni nóż. Ważne jest również to, aby nóż wyprodukowany był ze stali wysokiej jakości, która nie będzie się tępić i będzie łatwa w pielęgnacji. Znaczenie ma także sposób wykonania rękojeści noża. W tej kwestii warto wziąć pod uwagę indywidualne preferencje i wymagania. Rękojeść, którą posiada nóż do kebaba, powinna być przede wszystkim wygodna. Zapewni to komfort pracy i umożliwi precyzyjne jej wykonywanie. Szeroki wybór przyborów gastronomicznych, wśród których znajdują się również różnorodne noże do kebaba, możesz zamówić w naszym sklepie internetowym Wamma.