153,75 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż elektryczny do kebaba Bartscher to nowoczesne urządzenie umożliwiające precyzyjne cięcie kebaba o różnej grubości. Dzięki elektronicznej regulacji i wytrzymałemu ostrzu ze stali nierdzewnej, jest to doskonałe narzędzie do profesjonalnego przygotowywania potraw kebab w restauracjach i lokalach gastronomicznych.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż elektryczny do kebaba marki Bartscher to nowoczesne narzędzie przeznaczone do cięcia kebaba. Posiada elektroniczną wersję noża wykonanego ze stali nierdzewnej z ostrzem gładkim o średnicy 100 mm. Ten nóż pozwala na regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 6 mm, co umożliwia dostosowanie go do różnych potrzeb. Ostrze jest zabezpieczone osłoną, a nóż osiąga maksymalną prędkość obrotową wynoszącą 2560 obr./min. Dodatkowo wyposażony jest w zabezpieczenie przeciążeniowe i jest klasy ochrony 2.
Wersja: | Elektronicznie |
Wersja noża: | stal nierdzewna Ostrze gładkie |
Średnica noża: | 100 mm |
Możliwość regulacji grubości cięcia: | tak |
Grubość cięcia: | 0 - 6 mm |
Osłona noża: | tak |
Prędkość obrotowa maks.: | 2560 obr. / min. |
Zabezpieczenie przeciążeniowe: | tak |
Klasa ochrony: | 2 |
Sterowanie: | Elektronicznie |
Włącznik/wyłącznik: | tak |
Wersja przewodu zasilającego: | długość przewodu: 2,8 m |
W zestawie: | 1 ostrze zapasowe 1 ostrzałka |
Moc przyłączeniowa: | 0.08 kW |
Napięcie: | 230 V |
Częstotliwość: | 50 Hz |
Materiał: | Stal szlachetna Tworzywo sztuczne |
Ważna wskazówka: | - |
Szerokość: | 130 mm |
Głębokość: | 190 mm |
Wysokość: | 256 mm |
Waga: | 1.4 kg |
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba, matowe polerowane ostrze, długość ostrza 30 cm.
Długość całkowita z rączką: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba, ostrze elastyczne, matowe polerowane, szeroki kształt, długość ostrza 45 cm.
Długość całkowita z rączką : 59 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż o długości 280 mm ostrza i z rękojeścią typu A.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba dostępny w wariancie 300 mm
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba, ostrze matowe polerowane, krawędź ostrza falista, długość ostrza 30 cm.
Długość całkowita z rączką: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 7905 w 30.