• Grille elektryczne

Filtruj według

Marka

Marka

Cena

Cena

  • 490,00 zł - 17 074,00 zł

Jeśli chcesz przez cały rok serwować gościom pyszne dania z rusztu, zaopatrz swój lokal w grill elektryczny. Takie urządzenie pozwoli szefowi kuchni piec mięso i dodatki niezależnie od pogody. W ten sposób menu restauracji będzie urozmaicone i zadowoli miłośników potraw grillowanych. Aby zadbać o jak najlepszy smak dań i wysoką jakość obsługi klientów, wybierz do swojego lokalu grill elektryczny profesjonalny z oferty naszego sklepu internetowego Wammashop.pl.

Aktywne filtry

Raclette 2 Compact czerwony z aluminiową płytą grillową
Spring
Cena 399,00 zł netto
490,77 zł brutto

Raclette 2 Compact czerwony z aluminiową płytą grillową, w kolorze czerwonym

Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.

grill Raclette 2 czarny
Spring
Cena 399,00 zł netto
490,77 zł brutto

Patelnia wykonana z odlewanego aluminium, nieprzywierająca.

Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.

Raclette 4 czarny
Spring
Cena 452,00 zł netto
555,96 zł brutto

Raclette 4 Compact czarny z aluminiową płytą grillową

Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.

Grill 650 Bartscher, szer. 400, US Nr art.115137
Bartscher
Cena 9 354,00 zł netto
11 505,42 zł brutto

Seria 650 - Seria urządzeń do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, wydajnymi urządzeniami i przyjaznym czyszczeniem. Modułowa konstrukcja umożliwia łatwe i wielowariantowe ustawianie urządzeń. Urządzenia wykonane z całości ze stali chromowo-niklowej 18/10. 

Grill elektryczny 650 Bartscher, szer. 800 Nr art.115141
Bartscher
Cena 13 881,00 zł netto
17 073,63 zł brutto

Seria 650 - Seria urządzeń do profesjonalnej kuchni. Wyróżnia się optymalnym wykorzystaniem energii, wydajnymi urządzeniami i przyjaznym czyszczeniem. Modułowa konstrukcja umożliwia łatwe i wielowariantowe ustawianie urządzeń. Urządzenia wykonane z całości ze stali chromowo-niklowej 18/10. 

Grill elektryczny do restauracji do użytku profesjonalnego 

Grill elektryczny przemysłowy to urządzenie zasilane energią elektryczną. Aby sprawnie działał, nie potrzebujesz żadnego materiału opałowego – wystarczy dostęp do źródła prądu. Sprawia to, że może być on bezpiecznie używany wewnątrz budynków – nawet w niewielkich lokalach gastronomicznych. Grilownica elektryczna zajmuje niewiele miejsca. Co więcej, sprawia również znacznie mniejsze zagrożenie pożarowe niż inne sprzęty. Podczas przygotowywania dań nie pojawia się dym, drażniący gości i pracowników, a produkty spożywcze są równomiernie wypieczone.

Najlepsze rezultaty i idealnie wysmażone mięso zapewni Ci grill elektryczny gastronomiczny pochodzący od sprawdzonych producentów. Wamma od lat zajmuje się kompleksowym wyposażaniem firm z przemysłu spożywczego. Dzięki temu możesz znaleźć u nas grille elektryczne renomowanych marek w konkurencyjnych cenach. Są to między innymi urządzenia Spring i Bartscher. Propozycje tych producentów z pewnością Cię nie zawiodą i będą świetnie służyć przez długi czas.

Elektryczne grille najlepszych marek, które zamówisz w sklepie Wamma, są wykonane ze starannie wyselekcjonowanych materiałów. Do ich produkcji zastosowano stal chromowo-niklową i aluminium. W przypadku modeli z barwną obudową trwały kolor uzyskano poprzez malowanie farbą proszkową. Zabrudzenia nie przywierają do ich powierzchni, co znacznie ułatwia utrzymanie ich czystości i estetycznego wyglądu. Wysokiej jakości materiały są również chronione przed korozją i zarysowaniami. Sprawia to, że elektryczny grill jest nie tylko funkcjonalnym urządzeniem, ale również atrakcyjnym elementem wyposażenia profesjonalnej kuchni.

Duży grill elektryczny czy kompaktowe urządzenie – jak dopasować sprzęt?

Profesjonalne grille elektryczne różnią się między sobą, aby możliwe było dopasowanie idealnego modelu do każdego lokalu gastronomicznego. Wyróżnia się przede wszystkim grill elektryczny zamykany oraz otwarty. W przypadku modelu otwartego żywność przypieka się z jednej strony na raz, a smak dań jest podobny jak podczas grillowania w przydomowym ogródku. Zamykany grill elektryczny znacznie przyspiesza pracę, piekąc mięsa i dodatki z dwóch stron. Pokrywa dodatkowo chroni przed pryskaniem tłuszczu, co pomaga zachować bezpieczeństwo kucharzy oraz ułatwia późniejsze sprzątanie.

Wybierając grill gastronomiczny elektryczny, zwróć uwagę również na jego wymiary. W niewielkim lokalu lub punkcie małej gastronomii świetnie sprawdzą się kompaktowe modele. Jeśli jednak w menu Twojej restauracji dominują potrawy z grilla, sprawną obsługę umożliwią Ci duże urządzenia. Bardzo dobrym wyborem są także grille elektryczne duże modułowe. Możesz dostosować je do aktualnych potrzeb lokalu i zaoszczędzić cenną przestrzeń. 

Niezależnie od tego, jaki grill elektryczny do gastronomii postanowisz umieścić w swojej restauracji, zadbaj o najwyższą jakość i funkcjonalność wyposażenia lokalu. Postaw na sprawdzone propozycje renomowanych producentów i wybierz profesjonalny grill elektryczny spośród produktów dostępnych w sklepie internetowym Wamma.