Szpatułka / skrobaczka do ciasta z rączką, gumowa

Każda kuchnia powinna być wyposażona w szpatułkę

Szpatułka – czy naprawdę jest mi potrzebna? Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym szefem kuchni, czy oddanym kucharzem-amatorem i piekarzem, odpowiedź na to pytanie brzmi zdecydowanie „tak”. Szpatułka jest niezbędnym narzędziem do wyskrobywania misek, patelni i innych pojemników oraz do płynnego rozprowadzania mieszanek, takich jak czekolada i ubite białka.

Przygotowywanie żywności to delikatny obszar, więc nie trzeba dodawać, że te szpatułki i skrobaczki są całkowicie bezpieczne w użyciu z żywnością. Naczynia wykonane są z białej gumy. Mogą być wystawione na działanie temperatur do 100°C przez krótki czas.

Do czyszczenia zalecamy natychmiast po użyciu przepłukać szpatułkę pod gorącą bieżącą wodą, a po umyciu i skończonej pracy szpatułkę można powiesić na haczyk

Dane techniczne:

Materiał łopatki: kauczuk, tworzywo sztuczne
Materiał uchwytu: PA, wzmocniony włóknem szklanym, biały
Kolor: biały
Wymiary: 27x5,5 cm
30002.47098

16 innych produktów w tej samej kategorii: