25,83 zł brutto
NOŻYKI DO NACINANIA CIASTA
- materiał ostrza: stal nierdzewna
- praktyczny uchwyt z tworzywa
- idealnie nadaje się do nacinania ciasta, chleba, bułek i bagietek
(199,72 zł 1)
Nóż o długości ostrza 36cm marki Thermohauser z ząbkowanym ostrzem.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Te noże marki Thermohauser są niezastąpione w każdej kuchni i piekarni! Posiadają jednosieczne ostrze wykonane z wysokiej jakości nierdzewnej stali oraz dopasowującą się do dłoni rękojeść z tworzywa sztucznego w kolorze niebieskim o nierównej powierzchni by polepszyć chwyt. Ostrze jest zaokrąglone na czubku w trosce o bezpieczeństwo użytkownika i dostępne w różnych rodzajach cięcia. Szerokość ostrza to 3,4 cm, zaś długość wynosi 36 cm. Uchwyt ma długość ok. 13,5 cm.
Opis
NOŻYKI DO NACINANIA CIASTA
Długość 18cm, ząbkowane ostrze i wyprofilowana rączka.
Thermohauser, nóż dwustronny o dwóch typach ostrza. Długość ostrza to: 36cm. Nóż typu gruba piłka.
Nóż dwustronny typu piłka i standard o długości 31cm marki thermohauser wykonany z stali nierdzewnej.
Standardowy nóż z prostym szlifem o długości: 21cm.
Nóż czubaty typu drobna piłka o długości 21cm.
NOŻYK DO NACINANIA CIASTA
– materiał ostrza: stal nierdzewna
– praktyczny uchwyt z tworzywa
– idealnie nadaje się do nacinania ciasta, chleba,
bułek bagietek
Nóż od firmy Thermalhauser z obustronnym ostrzem typu ząbkowanego. Długość ostrza wynosi 36cm.
Ząbkowany nóż marki Thermohauser o długości 26cm.Ostrze jednostronne ze stali nierdzewnej.
Nóż ząbkowany 36cm z zaokrąglonym ostrzem.
Nóż typu ząbkowanego o jednostronnym ostrzu i długości 31cm.
Nóż o ostrzu typu gruba piłka długość: 21cm.
Długość ostrza: 26 cm
Ostrze ząbkowane-standardowe z zaokrąglonym czubkiem wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż Thermohauser dwustronny ząbkowany i gładki ze stali nierdzewnej o długości ostrza: 31cm.
Nóż grubsza piłka o długości ostrza 26cm. Jednosieczny z dopasowanym do dłoni uchwytem.
Nóż typu piłka (gęste ząbkowanie) o długości 31cm marki Thermohauser.