114,39 zł brutto
Długość 18cm, ząbkowane ostrze i wyprofilowana rączka.
(164,13 zł 1)
Nóż typu ząbkowanego o jednostronnym ostrzu i długości 31cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Posiada jednosieczne ostrze wykonane z dobrej jakości stali nierdzewnej a także wygodny i dopasowany do dłoni uchwyt z tworzywa sztucznego w kolorze świeżego błękitu o powierzchni umożliwiającej lepszy chwyt. Ostrze jest zaokrąglone na czubku. Dostępne w kilku długościach o grubości 3,4cm . Długość uchwytu to ok. 13,5 cm.
Długość 18cm, ząbkowane ostrze i wyprofilowana rączka.
Gruba-drobna piłka, nóż od Thermohauser o długości ostrza 26cm. Stal nierdzewna i rękojeść z tworzywa sztucznego.
Nóż o ostrzu typu gruba piłka długość: 21cm.
NOŻYKI DO NACINANIA CIASTA
NOŻYK DO NACINANIA CIASTA
– materiał ostrza: stal nierdzewna
– praktyczny uchwyt z tworzywa
– idealnie nadaje się do nacinania ciasta, chleba,
bułek bagietek
Długość ostrza: 21 cm.
Nóż ząbkowany do krojenia chleba.
Thermohauser, nóż dwustronny o dwóch typach ostrza. Długość ostrza to: 36cm. Nóż typu gruba piłka.
Nóż typu standardowego o długości ostrza: 24cm.
Nóż piłka o rzadszym ząbkowaniu, 24cm o ergonomicznej rękojeści w kolorze niebieskim.
Długość ostrza: 26 cm.
Nóż z długim ostrym i ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba, ciast i tortów.
Nóż typu piłka, jednostronny o ergonomicznej rączce ,36cm .
Thermohauser nóż dwustronny piekarniczy typu piłka. Długość ostrza 36cm.
Nóż z jednej strony ząbkowany. Długość ostrza: 36cm.
Długość ostrza: 22 cm.
Kunsztowne rzemiosło w połączeniu z piękną formą przekładają się na idealny nóż do krojenia chleba lub ciast.
Rączka z drewna klonowego.
Długość ostrza: 26 cm
Ostrze ząbkowane-standardowe z zaokrąglonym czubkiem wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do krojenia chleba 18cm, niebieska rączka.