310,00 zł brutto
Długość ostrza: 22 cm.
Kunsztowne rzemiosło w połączeniu z piękną formą przekładają się na idealny nóż do krojenia chleba lub ciast.
Rączka z drewna klonowego.
(134,81 zł 1)
Nóż rzadziej ząbkowany o długości 26cm.
Te profesjonale noże są bardzo dobrym wyborem dla każdej kuchni i piekarni! Posiadają jednosieczne, lekko elastyczne ostrze wykonane ze stali nierdzewnej oraz specjalistyczne wykonaną, niebieską rękojeść z tworzywa sztucznego z nierówną powierzchnią zapewniającą lepszy chwyt. Ostrze to ma 26cm długości , jest zaokrąglone na czubku co zapewnia lepsze bezpieczeństwo. Ma szerokość 2,2 - 2,7 cm. Plastikowy uchwyt ma długość ok. 13,5 cm.
Opis
Długość ostrza: 22 cm.
Kunsztowne rzemiosło w połączeniu z piękną formą przekładają się na idealny nóż do krojenia chleba lub ciast.
Rączka z drewna klonowego.
Nóż o długości ostrza 36cm marki Thermohauser z ząbkowanym ostrzem.
Nóż grubsza piłka o długości ostrza 26cm. Jednosieczny z dopasowanym do dłoni uchwytem.
NOŻYK DO NACINANIA CIASTA
– materiał ostrza: stal nierdzewna
– praktyczny uchwyt z tworzywa
– idealnie nadaje się do nacinania ciasta, chleba,
bułek bagietek
Długość ostrza: 21 cm.
Nóż ząbkowany do krojenia chleba.
Gruba-drobna piłka, nóż od Thermohauser o długości ostrza 26cm. Stal nierdzewna i rękojeść z tworzywa sztucznego.
Długość ostrza: 26 cm.
Elegancki nóż do chleba z wyrafinowanym i kunsztownym ostrzem.
Nóż Thermohauser dwustronny ząbkowany i gładki ze stali nierdzewnej o długości ostrza: 31cm.
Thermohauser nóż dwustronny piekarniczy typu piłka. Długość ostrza 36cm.
Nóż z ząbkami o rzadkim rozmieszczeniu. Długość: 31cm.
Thermohauser nóż ząbkowany o długości ostrza 31cm i szerokości 3,4cm.
Nóż typu drobna piłka o długości 26cm
Thermohauser, nóż dwustronny o dwóch typach ostrza. Długość ostrza to: 36cm. Nóż typu gruba piłka.
Nóż o ostrzu typu gruba piłka długość: 21cm.
Nóż z jednej strony ząbkowany. Długość ostrza: 36cm.
Nóż typu piłka, jednostronny o ergonomicznej rączce ,36cm .