- Wyprzedaż!
- -15%
880,00 zł brutto
Długość ostrza: 26 cm.
Kuty nóż z drewnianą rączką i ząbkowanym ostrzem przeznaczony do krojenia pieczywa.
(10,79 zł 1)
NOŻYK DO NACINANIA CIASTA
– materiał ostrza: stal nierdzewna
– praktyczny uchwyt z tworzywa
– idealnie nadaje się do nacinania ciasta, chleba,
bułek bagietek
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do nacinania chleba, bagietek lub ciasta to praktyczne narzędzie z praktycznym uchwytem z tworzywa sztucznego i solidnym ostrzem ze stali nierdzewnej. Dzięki niemu można łatwo i wygodnie nacinać powierzchnię chleba, bagietki czy ciasta przed wypiekiem. Materiał ostrza, stal nierdzewna, gwarantuje trwałość i skuteczność w procesie nacinania, a praktyczny uchwyt z tworzywa ułatwia jego obsługę.
Materiał: | stal nierdzewna |
Kolor: | zielony |
Długość ostrza: 26 cm.
Kuty nóż z drewnianą rączką i ząbkowanym ostrzem przeznaczony do krojenia pieczywa.
Długość ostrza: 26 cm
Ostrze ząbkowane-standardowe z zaokrąglonym czubkiem wykonane ze stali nierdzewnej.
Długość ostrza: 21 cm.
Ostrze z ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba.
Standardowy nóż z prostym szlifem o długości: 21cm.
Czubaty nóż piłka marki Thermohauser, 31cm.
Nóż do krojenia chleba 18cm, niebieska rączka.
Nóż typu standardowego o długości ostrza: 24cm.
Nóż drobno ząbkowany o długości ostrza 24cm.
Nóż od firmy Thermalhauser z obustronnym ostrzem typu ząbkowanego. Długość ostrza wynosi 36cm.
Długość ostrza: 26 cm.
Nóż z długim ostrym i ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba, ciast i tortów.
Długość ostrza: 21 cm.
Nóż ząbkowany do krojenia chleba.
Nóż o ostrzu typu gruba piłka długość: 21cm.
Nóż dwustronny typu piłka i standard o długości 31cm marki thermohauser wykonany z stali nierdzewnej.
Nóż Thermohauser dwustronny ząbkowany i gładki ze stali nierdzewnej o długości ostrza: 31cm.
NOŻYKI DO NACINANIA CIASTA
Thermohauser nóż dwustronny piekarniczy typu piłka. Długość ostrza 36cm.