48,95 zł brutto
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
(83,03 zł 1)
Standardowy nóż z prostym szlifem o długości: 21cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Doskonały wybór dla kucharzy i piekarzy. Jednosieczne, lekko elastyczne ostrze wykonane ze stali nierdzewnej bardzo wysokiej jakości oraz dobrze dopasowaną do dłoni, rękojeścią z tworzywa sztucznego z teksturą umożliwiającą pewny i wygodny chwyt. Ostrze to ma 21cm długości , jest szpiczaste na zakończeniu i skierowane ku dole. Szerokość ostrza 2,6 cm. Uchwyt ma długość ok. 13,5 cm.
Opis
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Nóż w kolorze "ostrej pomarańczy" o długości ostrza 20cm. Uniwersalne i niezawodne narzędzie do każdej kuchni.
Specjalna seria noży kutych z jednego kawałka zapewniającego długotrwałość oraz niebywałą ostrość .
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Nóż typu drobna piłka o długości 26cm
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars.
Thermohauser nóż ząbkowany o długości ostrza 31cm i szerokości 3,4cm.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Standardowy nóż marki Thermohauser o długości 36cm.