Nóż do porcjowania mięsa i wędlin, Victorinox

Profesjonalny nóż szefa kuchni do porcjowania kawałków mięs i wędlin. Wykonany ze stali najwyższej jakości i z rączką z tworzywa TPE, które jest higieniczne i przyjemne w dotyku. Ergonomiczny kształt sprawia, że nóż pewnie leży w dłoni. Odpowiednie wyważenie solidnego ostrza umożliwia wygodne i efektywne krojenie bardzo cienkich plastrów i idealnie równych. Nóż doskonale sprawdzi się także przy krojeniu warzyw i owoców.

Nóż może być myty w zmywarce

Główne cechy

  • Nóż szefa kuchni do porcjowania
  • Proste sztywne ostrze
  • Idealnie wyważone o optymalnym kształcie
  • Wyprodukowane w Szwajcarii
  • Wysokiej jakości stal
  • Ergonomiczna rękojeść wykonana z TPE

Dane techniczne:

Wysokość: 17 mm
Długość: 315 mm
Szerokość: 48 mm
Waga: 92 g
Kucie: nie
Rodzaj ostrza: Standardowe
Długość ostrza: 19 cm
Materiał: TPE
Kolor: Czarny
6.8003.19G

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
19

16 innych produktów w tej samej kategorii: