343,17 zł brutto
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane, rączka z drewna orzechowego.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Niezwykle elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem i uchwytem wykonanym z drewna orzechowego, przeznaczony do siekania, krojenia i szatkowania. Specjalne rowki wyżłobione na krawędzi ostrza sprawiają, że krojone warzywa, owoce lub różnego rodzaju mięsa, nie przyklejają się do noża. Zmniejszone tarcie zwiększa efektywność pracy i przenosi na najwyższy poziom.
Dzięki rękojeściom z ciemnego, europejskiego drzewa orzechowego o wąskich słojach każdy egzemplarz jest unikatowy. Ciepła kolorystyka naturalnego drewna orzechowego sprawia, że noże Swiss Modern są naprawdę wyjątkowe. Geometryczny kształt rękojeści wspomaga dynamikę uderzeń noża oraz sprawia, że to najstarsze i najważniejsze dla ludzkości narzędzie idealnie wpisuje się we współczesną estetykę. Nóż Santoku to wyraz harmonii między elegancją a funkcjonalnością, wytrzymałością a ponadczasowością.
Noża nie można myć w zmywarce
Wysokość: | 17 mm |
Długość: | 300 mm |
Szerokość: | 48 mm |
Waga: | 104 g |
Kucie: | brak |
Rodzaj ostrza: | Ryflowane |
Długość ostrza: | 17 cm |
Materiał: | Drewno orzechowe |
Kolor: | Brązowy |
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Nożyk o długości ostrza 10cm oraz rękojeścią wykonaną z tuji. Profesjonalny noż dla szefa kuchni oraz pasjonatów gotowania.
Tasak wykonany z najwyższej jakości materiałów. Pochodzi z serii PremiumCut.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Zestaw do porcjowania
Długość ostrza: 20 cm
Długość widelca: 15 cm
Noże kuchenne Victorinox to doskonałe narzędzia, które zapewniają wygodę i precyzję w kuchni. Ich ergonomiczne rękojeści i idealne wyważenie sprawiają, że krojenie staje się czystą przyjemnością.
Nóż do porcjowania o długości ostrza 22cm. Nóż z kolekcji Swiss Modern.
Nóż z ekskluzywnej serii o wysokiej jakości wykonania oraz w prestiżowym opakowaniu.
Genialny nóż dla szefów kuchni i pasjonatów gotowania o długości ostrza 26 cm wykonanego ze stopu metali. Rękojeść zaś wykonana z ergonomicznego tworzywa sztucznego.
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Długość ostrza: 15 cm
Wygodny w użytkowaniu i poręczny mały nóż kuchenny.
Długość ostrza: 15 cm
Nóż do codziennej pracy w kuchni.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste i gładkie
Profesjonalny nóż do filetowania w kolorze "ostrej pomarańczy". Długość ostrza wynosząca 17 cm pozwala na komfortowe krojenie mięsa.
Nóż Santoku szefa kuchni Swiss Classic to kwintesencja precyzji i wszechstronności w kuchennych arsenałach profesjonalistów oraz pasjonatów gotowania. Wyjątkowe ryflowane ostrze tego noża, wyprodukowanego przez renomowaną markę Victorinox, nie tylko gwarantuje doskonałą ostrość, ale także sprawia, że każdy kulinarny krok staje się wyjątkowo płynny. Zaprojektowany z myślą o najwyższych standardach, ten nożowy majstersztyk oferuje nie tylko komfort użytkowania, ale także niezrównane możliwości kulinarnego tworzenia.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane
Nóż o wysokiej jakości wykonania z ostrzem o długości 25cm i rączką z akrylu.