289,05 zł brutto
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wysokiej jakości stal, elegancja i klasa sama w sobie. Kuty nóż Santoku szefa kuchni do porcjowania kawałków mięsa, siekania warzyw i krojenia w plastry. Nóż o ogólnym zastosowaniu niezawodny w każdej kuchni. Jest bardzo wygodny w użytkowaniu, doskonale wyważony ale jego największą zaletą jest wszechstronność w działaniu. Dzięki specjalnemu kształtowi poradzi sobie z wieloma zadaniami a ryfle ułożone na całej długości ostrza sprawiają, że tarcie między nożem a krojonym produktem jest zmniejszone. Warzywa i krojone plastry mięsa nie przyklejają się do ostrza co pozwala na efektywną pracę.
Noże można myć w zmywarce
Wysokość: | 21 mm |
Długość: | 307 mm |
Szerokość: | 48 mm |
Waga: | 225 g |
Kucie: | tak |
Rodzaj ostrza: | Ryflowane |
Długość ostrza: | 17 cm |
Materiał: | Polioksymetylen (POM) |
Kolor: | Czarny |
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Sztywne ostrze, długość 19 cm
Ten piękny nóż z krwisto czerwoną rączką z akrylu idealnie nadaje się dla szefa kuchni. Długość jego ostrza to 20cm.
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Niesamowity nóż do porcjowania, który z pewnością spełni oczekiwania miłośników przyrządzania mięsnych dań. Doskonały nóż szefa kuchni marki Victorinox , posiada ostrze o długości 25 cm.
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.
Nóż Santoku szefa kuchni Swiss Classic to kwintesencja precyzji i wszechstronności w kuchennych arsenałach profesjonalistów oraz pasjonatów gotowania. Wyjątkowe ryflowane ostrze tego noża, wyprodukowanego przez renomowaną markę Victorinox, nie tylko gwarantuje doskonałą ostrość, ale także sprawia, że każdy kulinarny krok staje się wyjątkowo płynny. Zaprojektowany z myślą o najwyższych standardach, ten nożowy majstersztyk oferuje nie tylko komfort użytkowania, ale także niezrównane możliwości kulinarnego tworzenia.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze wykonane ze szlachetnej stali, rękojeść z drewna klonowego.
Nóż Rocking Chefs do grillowania. Długość ostrza: 30cm.
Profesjonalny nóż do filetowania w kolorze "ostrej pomarańczy". Długość ostrza wynosząca 17 cm pozwala na komfortowe krojenie mięsa.
Ekskluzywny nóż do plastrowania mięsa dostarczany w eleganckim pudełku. Długość ostrza to 31 cm.
Nóż dla perfekcjonistów, szefów kuchni czy też zwykłych pasjonatów gotowania. Krótki nóż o długości ostrza 12 cm który potrafi wiele zdziałać i zachować swoje właściwości na bardzo długo.
Nóż szefa kuchni numer jeden. Nóż ten ma 20 cm długości ostrza i jest zakrzywiony ku górze. Rękojeść wykonana z tuji.
Najlepszy nóż szefa kuchni Grand Maitre. Ostrze o długości 25cm.
Zestaw noży do porcjowania victorinox.