Kuty nóż Santoku Grand Maître, Victorinox

Wysokiej jakości stal, elegancja i klasa sama w sobie. Kuty nóż Santoku szefa kuchni do porcjowania kawałków mięsa, siekania warzyw i krojenia w plastry. Nóż o ogólnym zastosowaniu niezawodny w każdej kuchni. Jest bardzo wygodny w użytkowaniu, doskonale wyważony ale jego największą zaletą jest wszechstronność w działaniu. Dzięki specjalnemu kształtowi poradzi sobie z wieloma zadaniami a ryfle ułożone na całej długości ostrza sprawiają, że tarcie między nożem a krojonym produktem jest zmniejszone. Warzywa i krojone plastry mięsa nie przyklejają się do ostrza co pozwala na efektywną pracę.

Noże można myć w zmywarce

Główne cechy

  • Nóż o wszechstronnym zastosowaniu
  • Ryflowane kute ostrze
  • Wyprodukowany w Szwajcarii
  • Wysokiej jakości stal
  • Ergonomiczna rękojeść wykonana Polioksymetylenu (POM)

Dane techniczne:

Wysokość: 21 mm
Długość: 307 mm
Szerokość: 48 mm
Waga: 225 g
Kucie: tak
Rodzaj ostrza: Ryflowane
Długość ostrza: 17 cm
Materiał: Polioksymetylen (POM)
Kolor: Czarny
7.7323.17G

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
17

16 innych produktów w tej samej kategorii: