Nóż do porcjowania z długim ostrzem, Victorinox

Profesjonalny nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania mięsa. Został zaprojektowany w taki sposób aby zachować najlepsze wyważenie ostrza i zapewnić wygodę w użytkowaniu. Wyprodukowany ze stali najwyższej jakości z rączką z tworzywa sztucznego TPE, które jest higieniczne i przyjemne w dotyku. Krojenie w plastry, kawałek po kawałku to czysta przyjemność. Solidne i ostre ostrze, które umożliwia krojenie bardzo cienkich i równych plasterków. Profesjonalny nóż dla szefów kuchni oraz do użytku domowego.

Nóż nie może być myty w zmywarce

Główne cechy

  • Nóż szefa kuchni do porcjowania
  • Proste sztywne ostrze
  • Wyprodukowany w Szwajcarii
  • Wysokiej jakości stal
  • Ergonomiczna rękojeść wykonana z TPE

Dane techniczne:

Wysokość: 17 mm
Długość: 378 mm
Szerokość: 76 mm
Waga: 138 g
Kucie: Nie
Rodzaj ostrza: Standardowe
Długość ostrza: 22 cm
Materiał: TPE
Kolor: Czarny

6.8003.22G

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
22

16 innych produktów w tej samej kategorii: