553,50 zł brutto
Nóż w kolorze "ostrej pomarańczy" o długości ostrza 20cm. Uniwersalne i niezawodne narzędzie do każdej kuchni.
Tasak wykonany z najwyższej jakości materiałów. Pochodzi z serii PremiumCut.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
PremiumCut Butcher No. 1 Spicy Orange to wyjątkowy tasak o długości 22 cm, stworzony do profesjonalnego krojenia mięsa. Jego ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej gwarantuje niezwykłą trwałość i precyzję cięcia. Ząbkowane krawędzie zapewniają extra ostry efekt, umożliwiając łatwe pokonywanie nawet najbardziej wymagających kawałków mięsa.
Wyjątkowość tasaka podkreśla również uchwyt wykonany z wysokiej jakości akrylu. Każdy uchwyt jest unikalny, a jego kształt precyzyjnie dopasowany do dłoni użytkownika, zapewniając wygodę i pewny chwyt podczas użytkowania.
Tasak Spicy Orange dostarczany jest w eleganckim drewnianym pudełku, wraz z osłoną chroniącą ostrze. To nie tylko niezbędne narzędzie dla profesjonalnych kucharzy, ale także wyrafinowana ozdoba dla Twojej kuchni. Przygotuj się na bezkompromisową jakość i doskonałość w kuchni dzięki temu tasakowi.
Opis
Nóż w kolorze "ostrej pomarańczy" o długości ostrza 20cm. Uniwersalne i niezawodne narzędzie do każdej kuchni.
Długość ostrza: 12 cm.
Idealny, lekki i wygodny nóż do porcjowania każdego rodzaju mięsa.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.
Długość ostrzy: 8 cm, 20cm, 20 cm.
Ostrza gładkie proste.
Sztywne ostrze, długość 20 cm
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Nóż do wszelakich zadań o niebywałej wytrzymałości i wygodzie.Ostrze noża osiąga 21 cm.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze kute, gładkie
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Sztywne ostrze, długość 19 cm
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuji o długości ostrza 21cm.
Szeroki nóż szefa kuchni o długości ostrza wynoszącej 21 cm.
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Najlepszy trybownik marki Victorinox o długości 15cm.