344,40 zł brutto
Nóż do wszelakich zadań o niebywałej wytrzymałości i wygodzie.Ostrze noża osiąga 21 cm.
Długość ostrza: 20 cm
Elegancki ostry nóż do porcjowania z kolekcji Modern
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż dla szefów kuchni, profesjonalny, z ostrym i gładkim ostrzem, przeznaczonym do porcjowania większych kawałków mięsa lub wędlin. Dokładnie i starannie wyważone ostrze sprawia, że krojenie to czysta przyjemność, nawet dużych kawałków, plasterek po plasterku. Komfort użytkowania zapewnia rękojeść wykonana z drewna orzechowego, w stylu Modern.
Nóż nie może być myty w zmywarce
Wysokość: | 17 mm |
Długość: | 345 mm |
Szerokość: | 55 mm |
Waga: | 138 g |
Kucie: | Nie |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 22 cm |
Materiał: | drewno orzechowe |
Kolor: | Brązowy |
Nóż do wszelakich zadań o niebywałej wytrzymałości i wygodzie.Ostrze noża osiąga 21 cm.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Ten nóż do filetowania z elastycznym ostrzem jest idealnym narzędziem do precyzyjnego krojenia ryb. Wyprodukowany w Szwajcarii, zapewnia niezwykłą skuteczność dzięki swojemu elastycznemu ostrzu i ergonomicznej rękojeści, co ułatwia jego użytkowanie.
Nóż do filetowania ryb Victorinox, 20cm długości ostrza, swiss classic.
Profesjonalny nóż do filetowania w kolorze "ostrej pomarańczy". Długość ostrza wynosząca 17 cm pozwala na komfortowe krojenie mięsa.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste i gładkie
Nóż o wysokiej jakości wykonania z ostrzem o długości 25cm i rączką z akrylu.
Długość ostrza: 17 cm
Wykonany z wysokiej jakości stali, kuty nóż do siekania, krojenia i plastrowania.
Tasak o długości ostrza 22 cm z rączką z micarty. Idealny dla profesjonalistów i miłośników gotowania.
Zestaw do porcjowania
Długość ostrza: 20 cm
Długość widelca: 15 cm
Widelec do porcjowania Swiss Classic Victorinox to niezbędne narzędzie dla każdego kucharza. Jego optymalny rozstaw zębów umożliwia precyzyjne krojenie i porcjowanie mięsa.
Widelec płaski 15cm marki Victorinox w kolorze czerwonym.
Najlepszy widelec marki Victorinox z kutej stali. Długość 15cm.
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.