Nóż szefa kuchni do porcjowania z długim ostrzem, Victorinox

Profesjonalny nóż do porcjowania kawałków mięsa i krojenia w równe idealne cienkie plastry. Nóż z serii Swiss Classic Victorinox z ryflowanym, długim ostrzem i ergonomiczną rękojeścią wykonaną z TPE. Higieniczną i przyjemną w dotyku. Odpowiednio wyważony nóż z długą brodą, bardzo dobrze leży w dłoni w trakcie krojenia. Praca z tym nożem to czysta przyjemność i na pewno zostanie doceniony przez szefów kuchni w komercyjnych restauracjach oraz amatorów domowej kuchni. Sprosta każdemu wyzwaniu.

Nóż może być myty w zmywarce

Główne cechy

  • Nóż szefa kuchni do porcjowania
  • Proste sztywne ryflowane ostrze
  • Idealnie wyważony o optymalnym kształcie
  • Wyprodukowany w Szwajcarii
  • Wysokiej jakości stal
  • Ergonomiczna rękojeść wykonana z TPE

Dane techniczne:

Wysokość: 20 mm
Długość: 386 mm
Szerokość: 64 mm
Waga: 186 g
Kucie: nie
Rodzaj ostrza: Ryflowane
Długość ostrza: 25 cm
Materiał: TPE
Kolor: Czarny

6.8023.25G

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze ryflowane
Długość ostrza (cm)
25

16 innych produktów w tej samej kategorii: