587,94 zł brutto
Tasak wykonany z najwyższej jakości materiałów. Pochodzi z serii PremiumCut.
Długość ostrza 25 cm.
Szerokie ryflowane ostrze.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż do porcjowania kawałków mięsa i krojenia w równe idealne cienkie plastry. Nóż z serii Swiss Classic Victorinox z ryflowanym, długim ostrzem i ergonomiczną rękojeścią wykonaną z TPE. Higieniczną i przyjemną w dotyku. Odpowiednio wyważony nóż z długą brodą, bardzo dobrze leży w dłoni w trakcie krojenia. Praca z tym nożem to czysta przyjemność i na pewno zostanie doceniony przez szefów kuchni w komercyjnych restauracjach oraz amatorów domowej kuchni. Sprosta każdemu wyzwaniu.
Nóż może być myty w zmywarce
Wysokość: | 20 mm |
Długość: | 386 mm |
Szerokość: | 64 mm |
Waga: | 186 g |
Kucie: | nie |
Rodzaj ostrza: | Ryflowane |
Długość ostrza: | 25 cm |
Materiał: | TPE |
Kolor: | Czarny |
Tasak wykonany z najwyższej jakości materiałów. Pochodzi z serii PremiumCut.
Nóż szefa kuchni z uchwytem Pro-grip oraz ostrzem o długości 13 cm.
Długość ostrza: 20 cm
Elegancki ostry nóż do porcjowania z kolekcji Modern
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Profesjonalny nóż szefa kuchni. Długość 30 cm
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze kute, gładkie
Nóż z ekskluzywnej serii o wysokiej jakości wykonania oraz w prestiżowym opakowaniu.
Oto Swiss Classic - praktyczny nóż do porcjowania z wąskim ostrzem i ergonomiczną, antypoślizgową rękojeścią. Dzięki temu narzędziu krojenie mięsa stanie się łatwe i przyjemne.
Nóż służący do porcjowania. Długość 15cm, kolor czarny, stal nierdzewna.
Ten nóż do filetowania z elastycznym ostrzem jest idealnym narzędziem do precyzyjnego krojenia ryb. Wyprodukowany w Szwajcarii, zapewnia niezwykłą skuteczność dzięki swojemu elastycznemu ostrzu i ergonomicznej rękojeści, co ułatwia jego użytkowanie.
Nóż do filetowania ryb Victorinox, 20cm długości ostrza, swiss classic.
kuchenny nóż Victorinox 15cm, z rękojeścią zz tworzywa sztucznego (PPC), koloru fioletowego.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Zestaw noży do porcjowania victorinox.