Nóż z długim i szerokim ostrzem do porcjowania mięsa, Victorinox

Noże szefa kuchni z serii Swiss Classic Victorinox zostały zaprojektowane w taki sposób aby sprostać każdemu kuchennemu zadaniu. Nóż do porcjowania z długim i szerokim ostrzem na pewno znajdzie zastosowanie przy porcjowaniu dużych kawałków mięsa lub wędlin, przy krojeniu cienkich i równych plastrów warzyw lub owoców. Nóż posiada sztywne proste ostrze i ergonomiczną rękojeść.

Nóż można myć w zmywarce

Główne cechy

  • Nóż szefa kuchni do porcjowania
  • Ostrze gładkie i szerokie
  • Wyprodukowany w Szwajcarii
  • Wysokiej jakości stal
  • Ergonomiczna rękojeść wykonana z TPE

Dane techniczne:

Wysokość: 20 mm
Długość: 386 mm
Szerokość: 64 mm
Waga: 186 g
Kucie: nie
Rodzaj ostrza: Standardowe
Długość ostrza: 25 cm
Materiał: TPE
Kolor: Czarny

6.8003.25G

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
25

16 innych produktów w tej samej kategorii: