239,85 zł brutto
Mały nóż o długości ostrza 10cm z rękojeścią z krwisto czerwonego akrylu.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż do filetowania No. 1 Rocking Chef to nóż kuchenny o zakrzywionym i lekko elastycznym ostrzu, idealny do filetowania ryb oraz łatwego wykrawania różnych rodzajów mięsa. Każdy nóż jest indywidualnie zapakowany w piękne drewniane pudełko, co dodaje mu elegancji. W komplecie znajduje się również osłona na ostrze wykonana z twardego plastiku, zapewniająca bezpieczne przechowywanie.
Rękojeść noża wykonana jest z Micarty, która dzięki procesowi produkcyjnemu jest bardzo twarda i odporna. Jest to idealny materiał do rękojeści noża. Ten wyjątkowy i cenny nóż kuchenny powinien zawsze być starannie myty ręcznie i przechowywany w bezpiecznym miejscu (poza zasięgiem dzieci). Dzięki elastycznemu ostrzu, doskonale sprawdza się zarówno podczas filetowania ryb, jak i przy wykrawaniu różnych rodzajów mięsa. Ergonomicznie wyprofilowana rękojeść zapewnia pewny chwyt i komfort podczas użytkowania. Proces filetowania i wykrawania to duże obciążenie dla ostrza. Aby jeszcze bardziej cieszyć się nożem zaleca się regularne użytkowanie dobrej stali do ostrzenia.
Prosimy o stosowanie się do zaleceń GIESSER i spłukiwanie noża ręcznie. Dzięki temu narzędzie to jest chronione i pielęgnowane. Osłona dostarczana w zestawie powinna zawsze być używana do bezpiecznego przechowywania. Rocking Chefs to wyjątkowy i wartościowy nóż kuchenny, który nie tylko wyróżnia się swoim designem, ale także doskonale wspiera bezpieczne cięcie. Pamiętaj, aby zawsze starannie myć ten specjalny i cenny nóż ręcznie oraz przechowywać go w bezpiecznym miejscu (poza zasięgiem dzieci).
Opis
Mały nóż o długości ostrza 10cm z rękojeścią z krwisto czerwonego akrylu.
Nóż Rocking Chefs do grillowania. Długość ostrza: 30cm.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.
Długość ostrza: 12 cm.
Idealny, lekki i wygodny nóż do porcjowania każdego rodzaju mięsa.
Zestaw noży do porcjowania victorinox.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane, rączka z drewna orzechowego.
Długość ostrza: 20 cm
Elegancki ostry nóż do porcjowania z kolekcji Modern
Elegancki nóż do porcjowania ze stali i pięknego akrylu. Długość widełek 21cm.
Nóż dla szefa kuchni i dla pasjonatów gotowania. Ostrze tego noża osiąga 20cm długości. Rączka jest ergonomiczna i wykonana z Micarty.
Zestaw do porcjowania Victorinox - idealne narzędzia dla miłośników delikatnego mięsa. Zestaw składa się z noża i widelca o ergonomicznych rękojeściach Swiss Classic.
Zestaw profesjonalny do porcjowania marki Victorinox zawierający nóż i widelec o długościach 19 i 15 cm.
Nóż szefa kuchni numer jeden. Nóż ten ma 20 cm długości ostrza i jest zakrzywiony ku górze. Rękojeść wykonana z tuji.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Oto Swiss Classic - praktyczny nóż do porcjowania z wąskim ostrzem i ergonomiczną, antypoślizgową rękojeścią. Dzięki temu narzędziu krojenie mięsa stanie się łatwe i przyjemne.
Nóż służący do porcjowania. Długość 15cm, kolor czarny, stal nierdzewna.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Nóż z ekskluzywnej serii o wysokiej jakości wykonania oraz w prestiżowym opakowaniu.