381,30 zł brutto
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Szwajcarski nowocześnie wyglądający nóż do porcjowania o długości 22cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do porcjowania Swiss Modern to nie tylko idealne, ale i piękne narzędzie kuchenne. Został stworzony z myślą o najwyższej wydajności i precyzji cięcia, a jednocześnie zachwyca swoim niebanalnym wyglądem. Jest to nóż, który przypadnie do gustu miłośnikom nowoczesnej estetyki oraz do osobistych kolekcji kuchennych sprzętów. Dzięki swojemu długiemu i ostremu ostrzu, którym bez trudu przecinasz każdy produkt, nóż do porcjowania Swiss Modern stał się nieodłącznym towarzyszem w każdej kuchni. Jego wykonanie z najwyższej jakości stali nierdzewnej gwarantuje trwałość i odporność na korozję.
Ale to nie wszystko - ergonomiczna rękojeść zrobiona z europejskiego drzewa orzechowego, nie tylko wygląda pięknie, ale również świetnie leży w dłoni. Wzór słojów drewna nadaje mu wyjątkowego charakteru, a równoważony, geometryczny kształt rękojeści zapewnia stabilny i pewny chwyt, co ułatwia pracę. Nóż do porcjowania Swiss Modern to jedno z tych narzędzi kuchennych, które cieszą oko i służą latami. Idealnie sprawdzi się do krojenia różnego rodzaju mięs, wędlin, pieczywa oraz owoców i warzyw. To nie tylko narzędzie kuchenne, ale także piękna ozdoba każdej kuchni.
Wysokość: | 17 mm |
Długość: | 354 mm |
Szerokość: | 43 mm |
Waga: | 125 g |
Kucie: | nie |
Rodzaj ostrza: | Standardowe proste |
Długość ostrza: | 22 cm |
Materiał: | Orzech / drewno orzechowe |
Kolor: | brązowy |
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Piękny czerwony nóż z rączką z czerwonego akrylu o długości ostrza 17cm. Idealnie nadający się do filetowania ryb oraz innych mięs.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Genialny nóż dla szefów kuchni i pasjonatów gotowania o długości ostrza 26 cm wykonanego ze stopu metali. Rękojeść zaś wykonana z ergonomicznego tworzywa sztucznego.
Nóż do łososia z drewnianą rękojeścią Victorinox - idealny wybór dla miłośników doskonale pokrojonej ryby.
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Profesjonalny nóż do grillowania w kolorze czerwonym z ostrzem o długości 30cm które idealnie dopasowuje się do zadań które są wykonywane przy grillowania.
Długość ostrzy: 8 cm, 20cm, 20 cm.
Ostrza gładkie proste.
kuchenny nóż Victorinox 15cm, z rękojeścią zz tworzywa sztucznego (PPC), koloru fioletowego.
Długość ostrza: 17 cm
Ryflowane ostrze.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.
Nóż Santoku szefa kuchni Swiss Classic to kwintesencja precyzji i wszechstronności w kuchennych arsenałach profesjonalistów oraz pasjonatów gotowania. Wyjątkowe ryflowane ostrze tego noża, wyprodukowanego przez renomowaną markę Victorinox, nie tylko gwarantuje doskonałą ostrość, ale także sprawia, że każdy kulinarny krok staje się wyjątkowo płynny. Zaprojektowany z myślą o najwyższych standardach, ten nożowy majstersztyk oferuje nie tylko komfort użytkowania, ale także niezrównane możliwości kulinarnego tworzenia.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane
Najlepszy trybownik marki Victorinox o długości 15cm.