343,17 zł brutto
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuji o długości ostrza 21cm.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki nóż z drewnianą rączką, przeznaczony do porcjowania kawałków mięsa, wędlin lub warzyw.
Nóż szwajcarskiej marki Victorinox, z drewnianą rączką. Gładkie szerokie ostrze przeznaczone do porcjowania sztuk mięsa lub wędlin. Zaprojektowany w taki sposób aby był doskonale wyważony i stabilny w krojeniu, co pozwala na precyzyjne krojenie plasterek po plasterku. Elegancki profil i wysokiej jakości stal prezentują się idealnie przy każdym zadaniu.
Nóż nie może być myty w zmywarce
Wysokość: | 17 mm |
Długość: | 347 mm |
Szerokość: | 42 mm |
Waga: | 134 g |
Kucie: | Nie |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 22 cm |
Materiał: | drewno klonowe |
Kolor: | Brązowy |
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuji o długości ostrza 21cm.
Ząbkowany nóż o długości 25cm ostrza oraz rękojeścią wykonaną z drewna korzenia tuji.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Szeroki nóż szefa kuchni o długości ostrza wynoszącej 21 cm.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Profesjonalny nóż do grillowania w kolorze czerwonym z ostrzem o długości 30cm które idealnie dopasowuje się do zadań które są wykonywane przy grillowania.
Nóż dla szefa kuchni i dla pasjonatów gotowania. Ostrze tego noża osiąga 20cm długości. Rączka jest ergonomiczna i wykonana z Micarty.
Mały nóż o długości ostrza 10cm z rękojeścią z krwisto czerwonego akrylu.
Pełen profesjonalności nóż z serii Premier Plus która charakteryzuje się idealnym zachowaniem równowagi i wykonaniem z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz ergonomicznej rączki. Ostrze tego noża ma długość: 30cm
Nóż do wszelakich zadań o niebywałej wytrzymałości i wygodzie.Ostrze noża osiąga 21 cm.
Ten piękny nóż z krwisto czerwoną rączką z akrylu idealnie nadaje się dla szefa kuchni. Długość jego ostrza to 20cm.
Ten nóż do filetowania z elastycznym ostrzem jest idealnym narzędziem do precyzyjnego krojenia ryb. Wyprodukowany w Szwajcarii, zapewnia niezwykłą skuteczność dzięki swojemu elastycznemu ostrzu i ergonomicznej rękojeści, co ułatwia jego użytkowanie.
Nóż do filetowania ryb Victorinox, 20cm długości ostrza, swiss classic.
Elegancki nóż do porcjowania ze stali i pięknego akrylu. Długość widełek 21cm.