780,00 zł brutto
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
PremiumCut Office No. 1 Rocking Chef to wyjątkowy nóż kuchenny, który zachwyci Cię swoją doskonałością i funkcjonalnością. Wyposażony w uchwyty z Micarty, jest bardzo twardy i odporny dzięki specjalnemu procesowi produkcji. Idealny dla rękojeści noża. Ten wyjątkowy i wartościowy nóż kuchenny zaleca się zawsze myć ręcznie, dbając o niego starannie, oraz przechowywać go w bezpiecznym miejscu (poza zasięgiem dzieci). PremiumCut 10 cm to mały wielozadaniowy nóż, który doskonale sprawdzi się w różnorodnych zadaniach kuchennych.
Wysokiej jakości stal chromowo-molibdenowa o doskonałej twardości stanowi podstawowe wymagania trwałości i długowieczności krawędzi tnącej noża. Office No. 1 spełnia oba te kryteria. Ostateczna ostrość ostrza jest zapewniona dzięki precyzyjnemu procesowi wygładzania i polerowania. Oczywiście, wyjątkowe ostrze wymaga również ekskluzywnej rękojeści.
Staranne i delikatne wykonanie uchwytów sprawia, że ten nóż jest wyjątkowo łagodny dla dłoni. Jednak uważaj! Nóż ten jest szczególnie ostry i powinien być używany z dozą ostrożności.
Opis
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Długość ostrza: 15 cm
Wygodny w użytkowaniu i poręczny mały nóż kuchenny.
Nóż dla szefa kuchni i dla pasjonatów gotowania. Ostrze tego noża osiąga 20cm długości. Rączka jest ergonomiczna i wykonana z Micarty.
Nóż do porcjowania z ergonomiczną rękojeścią - perfekcyjne narzędzie dla miłośników mięsa
Nóż szefa kuchni marki Victorinox z ostrzem o długości 25cm.
Nóż do porcjowania marki Victorinox. 20cm długości.
Nóż do plastrowania z kolekcji NO. 1 który idealnie nadaje się dla profesjonalistów i pasjonatów gotowania. Długość ostrza: 31cm.
Długość ostrza: 17 cm
Ryflowane ostrze.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Nóż do wszelakich zadań o niebywałej wytrzymałości i wygodzie.Ostrze noża osiąga 21 cm.
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Sztywne ostrze, długość 20 cm
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Długi nóż do porcjowania o długości 31cm. Rękojeść wykonana z akrylu.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki nóż z drewnianą rączką, przeznaczony do porcjowania kawałków mięsa, wędlin lub warzyw.