Ostry nóż szefa kuchni do porcjowania, Swiss Classic

Nóż wykonany z wysokiej jakości stali, bardzo ostry, przeznaczony do porcjowania. Niezbędne narzędzie każdego szefa kuchni. Klasyczne ostrze z ostrym czubkiem zapewniające gładkie krojenie i równe plasterki przyspieszy pracę w każdej kuchni, zarówno tej domowej jak i komercyjnej.

Noże do porcjowania Victorinox zostały zaprojektowane w taki sposób, aby sprostać każdemu kuchennemu wyzwaniu. Dzięki ich ergonomicznej rękojeści i odpowiedniemu wyważeniu krojenie to czysta przyjemność. Zaopatrzono je w solidne ostrza, które umożliwiają krojenie bardzo cienkich i idealnie równych plasterków. Każdego rodzaju mięso, owoce i warzywa wszelkich rozmiarów i kształtów – nieważne, co chcesz pokroić, noże Victorinox to gwarancja wygody i precyzji działania.

Nóż nadaje się do mycia w zmywarce.

Główne cechy

  • Nóż do precyzyjnego porcjowania
  • Wyprodukowany w Szwajcarii
  • Prosta krawędź ostrza i ostry czubek
  • Ergonomiczna rękojeść

Dane techniczne:

Wysokość: 17 mm
Długość: 315 mm
Szerokość: 48 mm
Waga: 92 g
Kucie: brak
Rodzaj ostrza: Standardowe
Długość ostrza: 19 cm
Materiał: TPE
Kolor: Czarny
6.8003.19B

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
19

16 innych produktów w tej samej kategorii: