Ostry nóż szefa kuchni do porcjowania, Swiss Classic
Nóż wykonany z wysokiej jakości stali, bardzo ostry, przeznaczony do porcjowania. Niezbędne narzędzie każdego szefa kuchni. Klasyczne ostrze z ostrym czubkiem zapewniające gładkie krojenie i równe plasterki przyspieszy pracę w każdej kuchni, zarówno tej domowej jak i komercyjnej.
Noże do porcjowania Victorinox zostały zaprojektowane w taki sposób, aby sprostać każdemu kuchennemu wyzwaniu. Dzięki ich ergonomicznej rękojeści i odpowiedniemu wyważeniu krojenie to czysta przyjemność. Zaopatrzono je w solidne ostrza, które umożliwiają krojenie bardzo cienkich i idealnie równych plasterków. Każdego rodzaju mięso, owoce i warzywa wszelkich rozmiarów i kształtów – nieważne, co chcesz pokroić, noże Victorinox to gwarancja wygody i precyzji działania.
Nóż nadaje się do mycia w zmywarce.
Główne cechy
- Nóż do precyzyjnego porcjowania
- Wyprodukowany w Szwajcarii
- Prosta krawędź ostrza i ostry czubek
- Ergonomiczna rękojeść
Dane techniczne:
Wysokość: |
17 mm |
Długość: |
315 mm |
Szerokość: |
48 mm |
Waga: |
92 g |
Kucie: |
brak |
Rodzaj ostrza: |
Standardowe |
Długość ostrza: |
19 cm |
Materiał: |
TPE |
Kolor: |
Czarny |