289,05 zł brutto
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Najlepszy trybownik marki Victorinox o długości 15cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Gdy przygotowujesz mięso, potrzebujesz noża, który jest elastyczny, aby swobodnie przeciąć delikatne tkanki, a jednocześnie wytrzymały, aby poradzić sobie z twardymi kośćmi. Oto właśnie taki nóż - trybownik Grand Maître Wood. Wyposażony w kute ostrze ze stali nierdzewnej o pełnym trzonku i ergonomiczną rękojeść z drewna. Doskonale zrównoważona konstrukcja noża gwarantuje najwyższy komfort podczas użytkowania.
Wysokość: | 20 mm |
Długość: | 290 mm |
Szerokość: | 33 mm |
Waga: | 158 g |
Kucie: | tak |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 20 cm |
Materiał: | klon |
Kolor: | Brązowy |
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Nóż 4171 PG ma długość 17 cm oraz wagę na poziomie 127 g.
Ten nóż do filetowania z elastycznym ostrzem jest idealnym narzędziem do precyzyjnego krojenia ryb. Wyprodukowany w Szwajcarii, zapewnia niezwykłą skuteczność dzięki swojemu elastycznemu ostrzu i ergonomicznej rękojeści, co ułatwia jego użytkowanie.
Nóż do filetowania ryb Victorinox, 20cm długości ostrza, swiss classic.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Nóż ten wykonany jest z trwałego stopu metali i tworzywa sztucznego. Jest wytrzymały ergonomiczny i niezawodny. Ostrze: 23 cm.
Nóż Rocking Chefs do grillowania. Długość ostrza: 30cm.
Piękny czerwony nóż z rączką z czerwonego akrylu o długości ostrza 17cm. Idealnie nadający się do filetowania ryb oraz innych mięs.
Nóż do plastrowania z kolekcji NO. 1 który idealnie nadaje się dla profesjonalistów i pasjonatów gotowania. Długość ostrza: 31cm.
Najlepszy widelec marki Victorinox z kutej stali. Długość 15cm.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
kuchenny nóż Victorinox 15cm, z rękojeścią zz tworzywa sztucznego (PPC), koloru fioletowego.
Ekskluzywny nóż do plastrowania mięsa dostarczany w eleganckim pudełku. Długość ostrza to 31 cm.
Ząbkowany nóż o długości 25cm ostrza oraz rękojeścią wykonaną z drewna korzenia tuji.
Uniwersalny nóż szefa kuchni marki Victorinox. Długość ostrza to: 15cm.
Długość ostrza: 17 cm
Ryflowane ostrze.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.