343,17 zł brutto
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuji o długości ostrza 21cm.
Nóż dla szefów kuchni którzy cenią sobie perfekcję i wygodę. Idealnie zbalansowany nóż i wykonany z wybitnie trwałych materiałów. Długość ostrza: 15cm
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Premier Plus to seria noży, które są przedłużeniem ręki szefa kuchni. Dzięki nim, twój nóż praktycznie pracuje sam. Pozwala to nie tylko skupić się na swoim rzemiośle, ale także dać swobodę swojej kreatywności w tworzeniu ekscytujących dań. To właśnie doceniają wykwalifikowani profesjonalni kucharze oraz nasi najlepsi szefowie kuchni w przypadku marki F. DICK - jakość, która będzie ci towarzyszyć przez całe życie. Wszystkie noże z serii Premier Plus są kute i doskonale wyważone. Już podczas rozwoju tych noży, szczególny nacisk położyliśmy na optymalizację rozkładu wagi między ostrzem a rękojeścią, aby nóż był lekki i wygodny w ręce. Wyobraź sobie, że rękojeść jest zbyt ciężka lub ostrze jest zbyt ciężkie. Twój nóż zawsze przechyliłby się na cięższą stronę, a ty musiałbyś walczyć z wagą podczas krojenia. Na pewno nie zdarzy się to z tymi nożami.
Ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stopu stali X50CrMoV15. Każdy składnik tej stali ma swoje imponujące cechy. Dzięki wysokiej zawartości węgla, krawędź zachowuje swoją ostrość przez długi czas, zawartość chromu zmniejsza zużycie, a molibden sprawia, że twój nóż jest szczególnie odporny na korozję. Zdecydowaliśmy się również polerować ostrze, aby noże miały szczególną ostrość. Noże Premier Plus są bezkompromisowe jeśli chodzi o ostrość. Żywność jest krojona dokładnie, bez łamania ani rozgniatania. Dzięki temu pracujesz precyzyjnymi, czystymi cięciami, co pozwala na wydobycie różnorodności smaków w danym daniu.
Noże Premier Plus wspierają cię w twoich kulinarnych przygodach. Nasza specjalna koncepcja rękojeści mówi sama za siebie: Rękojeść i ostrze są połączone bez szpar, co sprawia, że są szczególnie higieniczne i łatwe do utrzymania w czystości. Rękojeść jest wygodna i dostosowuje się do twojej dłoni dzięki ergonomicznemu designowi. To ważne, aby zapobiec szybkiemu zmęczeniu dłoni podczas długotrwałego korzystania z noża.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuji o długości ostrza 21cm.
Długość ostrza 25 cm.
Szerokie ryflowane ostrze.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.
Profesjonalny nóż do grillowania w kolorze czerwonym z ostrzem o długości 30cm które idealnie dopasowuje się do zadań które są wykonywane przy grillowania.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Widelec do porcjowania Swiss Modern - Elegancki widelec o ergonomicznym kształcie, idealny do precyzyjnego porcjowania mięsa.
Widelec o długości 15 cm.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste i gładkie
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze ryflowane
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Nóż do plastrowania o długości całkowitej ok. 46cm zaś długość ostrza to 31 cm.
Najlepszy nóż szefa kuchni Grand Maitre. Ostrze o długości 25cm.
Sztywne ostrze, długość 20 cm
Oto Swiss Classic - praktyczny nóż do porcjowania z wąskim ostrzem i ergonomiczną, antypoślizgową rękojeścią. Dzięki temu narzędziu krojenie mięsa stanie się łatwe i przyjemne.
Nóż służący do porcjowania. Długość 15cm, kolor czarny, stal nierdzewna.
Widelec profesjonalny Victorinox, Swiss Modern koloru brązowego o długości 15cm.