Nóż kuchenny do porcjowania mięsa i warzyw, Victorinox

Idealne narzędzie do pracy przy kuchennym stole, nóż z prostym, długim i gładkim ostrzem a także klasyczną drewnianą rękojeścią. Jest to najlepszy sposób na czyste, równe i gładkie krojenie. Nóż posiada wykonane z wysokiej jakości stali ostrze a ergonomiczna rękojeść zapewnia idealne wyważenie.

Noża nie można myć w zmywarce

Główne cechy

  • Nóż szefa kuchni do porcjowania
  • Ostrze gładkie i szerokie
  • Wyprodukowany w Szwajcarii
  • Wysokiej jakości stal
  • Ergonomiczna rękojeść wykonana z drewna klonowego

Dane techniczne:

Wysokość: 14 mm
Długość: 312 mm
Szerokość: 37 mm
Waga: 88 g
Kucie: nie
Rodzaj ostrza: Standardowe
Długość ostrza: 19 cm
Materiał: Drewno klonowe
Kolor: Brązowy

5.2000.19G

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
19

16 innych produktów w tej samej kategorii: