289,05 zł brutto
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Długość ostrza: 19 cm.
Nóż do porcjowania o klasycznej formie, z drewnianą rączką.
Idealne narzędzie do pracy przy kuchennym stole, nóż z prostym, długim i gładkim ostrzem a także klasyczną drewnianą rękojeścią. Jest to najlepszy sposób na czyste, równe i gładkie krojenie. Nóż posiada wykonane z wysokiej jakości stali ostrze a ergonomiczna rękojeść zapewnia idealne wyważenie.
Noża nie można myć w zmywarce
Wysokość: | 14 mm |
Długość: | 312 mm |
Szerokość: | 37 mm |
Waga: | 88 g |
Kucie: | nie |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 19 cm |
Materiał: | Drewno klonowe |
Kolor: | Brązowy |
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Oto Swiss Classic - praktyczny nóż do porcjowania z wąskim ostrzem i ergonomiczną, antypoślizgową rękojeścią. Dzięki temu narzędziu krojenie mięsa stanie się łatwe i przyjemne.
Nóż służący do porcjowania. Długość 15cm, kolor czarny, stal nierdzewna.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.
Pełen profesjonalności nóż z serii Premier Plus która charakteryzuje się idealnym zachowaniem równowagi i wykonaniem z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz ergonomicznej rączki. Ostrze tego noża ma długość: 30cm
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze ryflowane
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Nóż do plastrowania z kolekcji NO. 1 który idealnie nadaje się dla profesjonalistów i pasjonatów gotowania. Długość ostrza: 31cm.
Nóż 4171 PG ma długość 17 cm oraz wagę na poziomie 127 g.
Najbardziej profesjonalny nóż od marki Victorinox. Doskonały dla szefów kuchni. Długość ostrza to 15cm.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Tasak o długości ostrza 22 cm z rączką z micarty. Idealny dla profesjonalistów i miłośników gotowania.