230,01 zł brutto
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Zestaw do porcjowania
Długość ostrza: 20 cm
Długość widelca: 15 cm
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Elegancki, klasyczny zestaw do porcjowania. Nóż i widelec wykonane z kutej stali najwyższej jakości, których nie może zabraknąć profesjonalnym i domowym kucharzom. Dzięki nim, pokroisz każdy rodzaj mięsa, kaczkę, indyka lub stek. Idealnie dopasowana para, nóż do porcjowania oraz widelec do porcjowania są równomiernie hartowane i idealnie wyważone, a ręcznie polerowana ergonomiczna rękojeść wykonana z drewna zapewnia wysoki komfort i bezpieczeństwo pracy.
Nóż i widelec nie mogą być myte w zmywarce
Wysokość: | 25 mm |
Długość: | 416 mm |
Szerokość: | 165 mm |
Waga: | 427 g |
Kucie: | tak |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 20 cm |
Materiał: | drewno klonowe |
Kolor: | Brązowy |
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Zestaw 2 narzędzi Swiss Classic Victorinox. Nóż 19cm i widelec 15cm.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Zestaw noży do porcjowania victorinox.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Sztywne ostrze, długość 19 cm
Mały nóż o długości ostrza 10cm z rękojeścią z krwisto czerwonego akrylu.
Profesjonalny nóż szefa kuchni. Długość 30 cm
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.
Nóż Rocking Chefs do grillowania. Długość ostrza: 30cm.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Najbardziej profesjonalny nóż od marki Victorinox. Doskonały dla szefów kuchni. Długość ostrza to 15cm.