343,17 zł brutto
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Szeroki nóż szefa kuchni o długości ostrza wynoszącej 21 cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Przedstawiamy niezwykły nóż szefa kuchni o długości ostrza 21 cm, model 4216 PG. Ten doskonały nóż został zaprojektowany specjalnie dla wymagających szefów kuchni, którzy poszukują niezawodnego narzędzia do precyzyjnej obróbki.
Rękojeść Pro-Grip wykonana z wytrzymałego polipropylenu (PP) i elastomeru termoplastycznego (TPE) zapewnia pewny i wygodny chwyt, pozwalając na precyzyjne prowadzenie cięcia. Ostrze o długości 216 mm, wykonane z wyjątkowej stali nierdzewnej, gwarantuje niezwykłą ostrość, trwałość i odporność na korozję.
Ten nóż szefa kuchni o imponującej długości 21 cm to niezbędne narzędzie dla ambitnych szefów kuchni. Solidna konstrukcja, ergonomiczna rękojeść i doskonała ostrość sprawiają, że praca w kuchni staje się efektywna i przyjemna.
Rodzaj rękojeści: | Pro-Grip |
Materiał rękojeści: | PP- Polipropylen TPE –Elastomer termoplastyczny |
Długość ostrza: | 21 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 216 mm |
Długość noża: | 355 mm |
Rodzaj ostrza: | sztywne |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | zakłady mięsne |
Grubość ostrza: | 2,4 mm |
Waga: | 163, 3 g |
Opis
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Genialny nóż dla szefów kuchni i pasjonatów gotowania o długości ostrza 26 cm wykonanego ze stopu metali. Rękojeść zaś wykonana z ergonomicznego tworzywa sztucznego.
Długość ostrza: 12 cm.
Idealny, lekki i wygodny nóż do porcjowania każdego rodzaju mięsa.
Najlepszy nóż szefa kuchni Grand Maitre. Ostrze o długości 25cm.
Noże kuchenne Victorinox to doskonałe narzędzia, które zapewniają wygodę i precyzję w kuchni. Ich ergonomiczne rękojeści i idealne wyważenie sprawiają, że krojenie staje się czystą przyjemnością.
Nóż do porcjowania o długości ostrza 22cm. Nóż z kolekcji Swiss Modern.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Szwajcarski nowocześnie wyglądający nóż do porcjowania o długości 22cm.
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Ten piękny nóż z krwisto czerwoną rączką z akrylu idealnie nadaje się dla szefa kuchni. Długość jego ostrza to 20cm.
Uniwersalny nóż szefa kuchni marki Victorinox. Długość ostrza to: 15cm.
Ostrze o długości 17cm, ryflowane, w stylu chińskim.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane, rączka z drewna orzechowego.
Długość ostrza: 17 cm
Wykonany z wysokiej jakości stali, kuty nóż do siekania, krojenia i plastrowania.
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.