370,00 zł brutto
Widelec profesjonalny Victorinox, Swiss Modern koloru brązowego o długości 15cm.
Ten piękny nóż z krwisto czerwoną rączką z akrylu idealnie nadaje się dla szefa kuchni. Długość jego ostrza to 20cm.
Chefs No. 1 Red Diamond to niesamowity nóż kuchenny o ostrzu wykonanym z wyjątkowej stali chromowo-molibdenowej, gwarantującej niezwykłą ostrość. Jest idealny do wszelkiego rodzaju stylów krojenia i charakteryzuje się doskonałym wyważeniem.
Każdy nóż Chefs No. 1 Red Diamond dostarczany jest w ekskluzywnym drewnianym pudełku, co dodaje mu wyjątkowego charakteru. Dodatkowo, w zestawie znajduje się ochraniacz na ostrze, który zapewnia bezpieczeństwo podczas przechowywania.
Rękojeść noża wykonana jest z wysokiej jakości akrylu, co nie tylko nadaje mu eleganckiego wyglądu, ale także zapewnia wygodne trzymanie. Dzięki precyzyjnemu procesowi obróbki termicznej w próżni, ostrza noży osiągają twardość 57 +- 1 skali Rockwella, co gwarantuje ich długotrwałą ostrość i trwałość.
Niezwykła ostrość noża Chefs No. 1 Red Diamond jest efektem pracy profesjonalistów z firmy GIESSER, specjalistów w dziedzinie narzędzi tnących. Proces ten odbywa się w kilku etapach, a ostateczne wykończenie jest dokonywane ręcznie przez mistrza.
Chefs No. 1 Red Diamond to nóż kuchenny najwyższej klasy, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających kucharzy. Jego niezrównana jakość, precyzja i trwałość sprawią, że stanie się nieodłącznym narzędziem w kuchni każdego pasjonata gotowania. Odkryj doskonałość kulinarną dzięki nóżowi Chefs No. 1 Red Diamond o długości ostrza 20 cm.
Widelec profesjonalny Victorinox, Swiss Modern koloru brązowego o długości 15cm.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Zestaw do porcjowania Victorinox - idealne narzędzia dla miłośników delikatnego mięsa. Zestaw składa się z noża i widelca o ergonomicznych rękojeściach Swiss Classic.
Zestaw profesjonalny do porcjowania marki Victorinox zawierający nóż i widelec o długościach 19 i 15 cm.
Najlepszy nóż szefa kuchni Grand Maitre. Ostrze o długości 25cm.
Nóż dla szefów kuchni którzy cenią sobie perfekcję i wygodę. Idealnie zbalansowany nóż i wykonany z wybitnie trwałych materiałów. Długość ostrza: 15cm
Nóż do plastrowania o długości całkowitej ok. 46cm zaś długość ostrza to 31 cm.
Profesjonalny nóż do grillowania w kolorze czerwonym z ostrzem o długości 30cm które idealnie dopasowuje się do zadań które są wykonywane przy grillowania.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze wykonane ze szlachetnej stali, rękojeść z drewna klonowego.
Uniwersalny nóż szefa kuchni marki Victorinox. Długość ostrza to: 15cm.
Idealnie zbalansowany i ekskluzywny nóż marki Dick z serii Premier Plus. Długość ostrza: 21 cm.
Widelec do porcjowania Swiss Classic Victorinox to niezbędne narzędzie dla każdego kucharza. Jego optymalny rozstaw zębów umożliwia precyzyjne krojenie i porcjowanie mięsa.
Widelec płaski 15cm marki Victorinox w kolorze czerwonym.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż Santoku szefa kuchni Swiss Classic to kwintesencja precyzji i wszechstronności w kuchennych arsenałach profesjonalistów oraz pasjonatów gotowania. Wyjątkowe ryflowane ostrze tego noża, wyprodukowanego przez renomowaną markę Victorinox, nie tylko gwarantuje doskonałą ostrość, ale także sprawia, że każdy kulinarny krok staje się wyjątkowo płynny. Zaprojektowany z myślą o najwyższych standardach, ten nożowy majstersztyk oferuje nie tylko komfort użytkowania, ale także niezrównane możliwości kulinarnego tworzenia.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane
Zestaw noży do porcjowania victorinox.
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Najbardziej profesjonalny nóż od marki Victorinox. Doskonały dla szefów kuchni. Długość ostrza to 15cm.