250,01 zł brutto
Długość ostrza: 17 cm
Ryflowane ostrze.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wykuty z jednego kawałka stali, nóż przeznaczony do porcjowania pieczeni i krojenia w plastry gotowanego mięsa. Elegancki o klasycznym wyglądzie i doskonale wyważony. Nóż legendarnej marki Victorinox z serii Grand Maître dedykowany dla szefów kuchni oraz miłośników i amatorów gotowania. Wyróżnia się nie tylko nieskazitelną estetyką, jest też wytrzymały i doskonale zaprojektowany. Nóż równomiernie hartowany o najwyższej jakości stali, który będzie służył przez wiele długich lat.
Noże można myć w zmywarce
Wysokość: | 22 mm |
Długość: | 369 mm |
Szerokość: | 50 mm |
Waga: | 302 g |
Kucie: | tak |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 22 cm |
Materiał: | Polioksymetylen (POM) |
Kolor: | Czarny |
Długość ostrza: 17 cm
Ryflowane ostrze.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.
Widelec do porcjowania Swiss Classic Victorinox to niezbędne narzędzie dla każdego kucharza. Jego optymalny rozstaw zębów umożliwia precyzyjne krojenie i porcjowanie mięsa.
Widelec płaski 15cm marki Victorinox w kolorze czerwonym.
Najlepszy trybownik marki Victorinox o długości 15cm.
Nóż 4171 PG ma długość 17 cm oraz wagę na poziomie 127 g.
Widelec profesjonalny Victorinox, Swiss Modern koloru brązowego o długości 15cm.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Profesjonalny mniejszy nóż szefa kuchni Grand Maitre o długości 15cm.
Ostrze o długości 17cm, ryflowane, w stylu chińskim.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Idealnie zbalansowany i ekskluzywny nóż marki Dick z serii Premier Plus. Długość ostrza: 21 cm.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Nóż do plastrowania o długości całkowitej ok. 46cm zaś długość ostrza to 31 cm.
Szeroki nóż szefa kuchni o długości ostrza wynoszącej 21 cm.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem i drewnianą rączka, do siekania, krojenia i porcjowania.