Ergonomiczny nóż do plastrowania z prostą krawędzią ostrza

Do perfekcji porcjowania i krojenia wprowadź wykwintny styl za pomocą tego eleganckiego noża. Jest to model o kutej konstrukcji, który nie tylko zachwyca swoją estetyką, ale również charakteryzuje się niezwykłą trwałością i perfekcyjnym designem stworzonym przez mistrzów rzemiosła. Równomiernie hartowane ostrze gwarantuje niezwykłą wytrzymałość i doskonałe wyważenie, zapewniając najwyższą łatwość obsługi. Ten nóż stanie się Twoim ulubionym narzędziem do krojenia i plastrowania gotowanego mięsa.

Główne cechy

  • Gładkie krojenie wołowiny, jagnięciny i drobiu
  • Kuty nóż do porcjowania z prostą krawędzią ostrza
  • Doskonale wyważona konstrukcja oraz elegancka

Dane techniczne:

Wysokość: 20 mm
Długość: 340 mm
Szerokość: 38 mm
Waga: 186 g
Kucie: tak
Rodzaj ostrza: Standardowe
Długość ostrza: 20 cm
Materiał: klon
Kolor: Brązowy
7.7200.20G

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
20

16 innych produktów w tej samej kategorii: